måndag, oktober 22, 2007

Jag hatar måndagar.


Jag mår alltid så jävla dåligt när det är måndag, klockan ringer och väcker mig inför en hel vecka med nya måsten. Måndagar är sämsta dagen att planera in något eftersom det känns pissjobbigt att genomföra dem. Idag sköt jag fram en inplanerad fika tills på onsdag. Vill vara på topp när jag ska träffa den här personen som jag inte träffat på över 7 år och som jag tack vare Facebook hittat.
Ont i munnen har jag också. Det är en visdomstand som fittar med mig och eftersom jag inte varit hos tandläkaren på 4-5 år så bokade jag en tid idag. Hoppas nu att det är riktigt illa med den jävla tanden så det blir stor smärtsam operation och riktigt riktigt dyrt. Så där dyrt så man inser att man hade kunnat åka till Brasilien i två veckor för pengarna eller nåt.

En liten tröst i misären är att PRISON BREAK börjar ikväll och det har jag längtat efter. Ååå älskade Michael, hur ska det gå???

Inte riktigt frisk än men måste komma igång med träningen denna veckan och ligga i stenhårt. Börjar med tre härliga timmar ikväll.

Nu ska jag dricka té och slappa fram tills kl 18. Kanske skriva lite på mina Minnen. Ibland får jag ett enormt skrivbehov och då är det oftast minnen från åren med N som ploppar upp i huvudet och måste komma ut. Känns inte som jag kan älta det med någon för vem bryr sig om något som hände för så länge sen? Bara jobbigt.
Men det är en otrolig befrielse att släcka ner i lägenheten, tända massa ljus och rökelse, brygga en stor kopp té och sätta sig framför datorn och bara skriva skriva skriva. Jag läser igenom mina gamla dagböcker från den tiden och allt kommer tillbaks och jag levererar sida efter sida med smärtsamma minnen.

BLÄ

2 kommentarer:

Anonym sa...

Även om måndagarna brukar bli riktigt bra och trevliga är de riktigt dryga... man vet att hela veckan är kvar och ja, det är känns lite drygt!

Anonym sa...

Skriva en självbiografi?
Jag hade iaf köpt den :)