fredag, oktober 26, 2007

Shopping på hög nivå

Idag har jag och Kalle varit i stan i X antal timmar och shoppat loss. Jag har köpt världens finaste klänning, örhängen och armband på Indiska, ett par skitfina örhängen från Casa Marakech, doftljus, badskum, badkulor, geléögonmask, nötter, deo, hårspray, ett hårband i guld från HM, presenter till Lina, jeans till Kalle, hämtat ut julklappskalendrar och säkert köpt något mer som jag inte kommer ihåg nu.

Imorgon är det dags för Linas födelsedagsfest. Jag åker till Ystad 13.15 och ska hjälpa henne att göra mat och så ska jag parta till hennes lägenhet lite så det syns det ska bli fest. Hon ska även få en fin sminkning som antagligen kommer ske under protest men eftersom hon envisas med att alltid ha svart på sig så blir det hennes straff.
Festen kommer nog blir riktigt rolig eftersom Lina är en av de roligaste jag känner. Hili och Maria från klassen kommer också och de är riktiga partylejon så det kommer bli kanon.
Nu kom jag dock på att jag glömt köpa brännbara CD-skivor.. Så jävla störigt! Jag som ville bränna lite fin musik, men jag får väl leva med schlager och dansband hela kvällen...

Jag och Kalle har nyss tagit ett skönt skumbad och nu blir det film. Pelikanfallet går på tv och den är bra så den kan ses igen.

3 kommentarer:

LolitaRegina sa...

kan man få se världens finaste klänning? :)

Anonym sa...

jag älskar din blogg! din glädje smittar av sig! :)

Lena sa...

Shopping måste vara det bästa som finns. Är nyfiken på vad du fyndat :)