fredag, oktober 19, 2007

Room Service

Fredagskvällen har till stor del spenderats nere i hobbyrummet i källaren där jag med hjälp av Kalle byggt en snygg bakgrund/vägg av frigolit till det nya terrarium jag ska ha ödlor i.
Egentligen ar jag förbjudit att ett enda djur eller terrarium till ska komma innanför vår dörr, men det var mest Kalles förbud. Och så kom ju Michael hem och då måste ju han få någonstans att bo. Jag tänker inte sälja en ödla som varit på rymmen i 11 månader för att sen stå och titta på mig när jag ska slänga skräp och ropar: Fånga mig!!!
Så vi åkte till Bauhaus och köpte lim, frigolit och cement och sen vidare till Värnhem där vi köpte ett färgpulver man har i cementen så den får färg. Jag valde en snygg brunröd färg till min bergvägg som jag gjort.
Vi mätte ut lagom stora bitar frigolit och limmade ihop och sen satte vi in dem i terrariet, en del på väggen rakt in och en på vänster sida. Sen skar och grävde vi ur grottor och gjorde väggarna skrovliga så ödlorna kan klättra där.
När det var klart så kletade jag på den röda cementblandningen och det blev skitsnyggt. När bottnen är täckt av sand och jag fått in lite växter så kommer ödlorna ha ett paradis.
Och så måste ju Michael ha en Sara också vilket ska fixas snart. Om Evelina har någon ödla hon inte behöver så kanske han har sin blivande fru där, annars så är det terrariemässa nästa helg och då kanske hon finns där istället.

Imorgon ska jag och Kalle åka till Vellingeblomman med 100 kronor var. För de 100 kronorna ska vi köpa en kruka och växter och grejer till var sin sån där blomgrupp eller vad det heter. Man får inte se vad den andra har handlat och när vi kommer hem ska vi göra den finaste gruppen vi kan och sen rösta om vilken som är snyggast! Kanske blir svårt eftersom det bara är vi två och vi antagligen kommer rösta ganska så själviskt så jag kommer nog lägga ut bilder här så får ni rösta. Och jag kommer inte skriva vems som är vems för då vet jag att ni bara kommer rästa på mig.

På kvällen är det dags för coctailparty hos Nina, sista festen i lägenheten innan hon och Markus flyttar till hus så man får inte ha sönder nånting har hon sagt! Taskigt och ganska själviskt men man får väl lyda värdinnan...
Alla ska ha på sig "den lilla svarta" och vara vrålsnygga och sofistikerade. Vi ska dricka drinkar och det finns en halv liter sprit till var och en så vi får se hur länge vi kan vara sådär vuxna som vi försöker verka.




Inga kommentarer: