tisdag, oktober 09, 2007

Gwen-time, en dag kvar...


Redan tisdag, hatar att tiden ska gå så fort.

Har precis beställt tågbiljetter till och från Stockholm och Gwen. Ska bli så sjukt roligt att se henne live! Men hur är det med kamera? Får man ha det med sig? Eftersom jag aldrig varit på en riktigt stor konsert i världsklass så kan jag ingenting om det.
Ge mig gärna tips på ALLT som kan vara bra att veta/tänka på, antingen här eller maila mig på: septum_80@hotmail.com.

Igår jobbade mamma hela dagen så jag tog en tur till Mora där jag köpte så fina saker, I love shopping.
Ett fint set från Åhléns med linne och långkalsonger i svart med vita små hjärtan, kallingar till Kalle, Backpacker 3 och så köpte jag en skitsnygg vinterjacka och turkos halsduk i mammas affär. Ett riktigt klipp gjorde jag med jackan, den hade varit ett provexemplar så jag fick köpa den för endast 300 kr plus moms! Egentligen kostade den nästan 1700 så det var ett fynd. Halsduken kostde egentligen 145 kr men med inköpspris plus moms betalade jag lite över 30 spänn för den. Man kan göra otroliga fynd där eftersom man får köpa allt till inköpspris.

Det går bra för Kalle på jakten, han har varit väldigt nervös. Än har han inte sett något och än mindre skjutit nåt men det gör inget tycker jag. Det sista jag vill är att han ska skjuta något med horn för då vill han väl sätta upp dem på väggen och det vägrar jag! Så jävla fult. Jag plågas varje dag av kohornen ovanför tv'n och direkt vi flyttar till hus kommer de försvinna till en plats där jag slipper se dem.

PUSS

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag vill se jackan!!! ta en bild på den snälla!!
Kram och... vem är Gwen?!hheheheheh

Lena sa...

har heller aldrig varit på någon riktig konsert, berätta allt hur det va! Förresten vilken affär i Mora äger din mamma? Nyfiken :) Kramar

Anonym sa...

Hej!
Jag misstänker att man inte får ha kamera, det är sällan man får på stor konserer! Ibland kan små kameror va ok men systemkamera får man nästan aldrig ta in! Det brukar stå på biljetterna! Kolla! Eller kolla på hemsidan på stället där det är! För tar du med kamera och sen inte får ta in den så är dte ju mindre bra!

Då kanske du får hem värsta älg horna nu...om han skjuter en älg...;-) Hadde vatt nåt att ha hemma...nä jag hadde inte hellre tyckt att det va en hit...fast jag har en dröm om att ta jägarexamen...

Ha det bra i norr! :-)
Thina

MiaMaria sa...

Nu är alla djuren vattnade och matade idag med.. ville bara uppdatera så ni inte är oroliga att jag misssköter dem =)

Sist jag såg Gwen, typ -97 när hon va med i No Doubt så fick man ha kamera iaf.. eller rättare sagt, jag såg nån med kamera. Men mycket har juh hänt sen dess...

Ha det så skoj!!

Linnéa sa...

mercan: det kommer bild så snart jag kommit hem igen,..:) h´men hallå mercan, vem är GWEN?????????

Lena: h
hon äger inte men hon jobbar på joel jonsson i mora. ligger nästan längst ner på gågatan mot kyrkan, bredvid burger bar eller vad det heter.

thina: kamera var nemas problemas och jag har tagit en massa bilder..:)
men du, om han skjuter en älg med horn så kan ju du få hornet..:)

ninni: du är så duktig, dig kan man alltid lita på. I owe you one, two, ten..:)