lördag, oktober 13, 2007

Sista dagen...


Det är kallt och höstigt ute. Jag har varit ute i härbret och letat fram en grej till mandelkvarnen jag stal tidigare i veckan. Pappa var ute och krattade löv och jag och Kalle kastade boll med Elvis.

Imorgon ska vi åka hem.. Det känns som vanligt vemodigt och jobbigt. Jag får sån separationsångest. Men det är ju inte så länge kvar till jul och det gör att allt känns lite lättare.

Marika med tillhörande mamma och syster kommer snart förbi på en fika och de ska få smaka mina lovely brownies. Så sjukt goda!!! Köp Icas egen blockchoklad, på baksidan finns browniereceptet som är to die for. Superenkelt att göra. Men det går inte att ta bara en bit, nej nej, man måste svulla ordentligt.

Igår var jag uppe till 02 och tittade på Prison Break. Ska kolla genom hela säsong 2 innan PB börjar igen den 22 oktober. Jag älskar verkligen den serien, Michael är så sjukt snygg, varför ser inte jag ut så???

När nästa feta CSN-utbetalning kommer ska jag börja köpa julklappar. Har skrivit upp på en lista när jag kommit på saker jag vill köpa till folk. Skitbra att ha sen när man verkligen ska handla och blir helt tom i huvudet. Lättast är att köpa till mamma, henne skulle jag kunna köpa en miljon julisar åt. Svårast är pappa. Vad ger man pappor egentligen? Jag köper alltid kallingar till min, och han blir alltid lika överförtjust...

The hills have eyes blev inte sedd igår. Den gick på CanalPlus 3, och mina föräldrar har Canal Plus 1, 2 och CanalPlus Sport, den absolut sämsta kanalen! Jag som hade sett fram emot att få se den igen... Speciellt tillsammans med mamma, hon hade hatat den.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska också börja köpa julklappar snart.... julkort har jag redan börjat fixa ihop minsann ;D

Mayumi sa...

http://www.youtube.com/watch?v=mBhhKRzlh40&mode=related&search=palacio%20de%20los%20deportes%20the%20sweet%20escape%20tour

tänkte att du kanske ville se det här igen ;)