onsdag, oktober 03, 2007

Nu undrar jag...


.. om ni skulle kunna tänka er att hjälpa mig lite?
Jag funderar lite på VAD det är med min blogg som får folk att läsa, och framförallt, fortsätta läsa?
Vad är kul att läsa om och vad är mindre kul att läsa om?
Lagom med bilder, för många bilder eller för lite bilder?
Något ni är trötta på? Stör er på?
Och hur är det med språket? Flyter det bra?
Vill ni veta mer om någonting, mindre av något annat?
Eller är allt helt enkelt perfekt?

Pliiiis do tell, jag vill gärna utveckla mig och med er hjälp kan jag inte bli annat än bättre, vilket gynnar både er och mig själv.

PUSS och tack på förhand!
Jag förutsätter att ni ALLA är snälla och skriver er mening... Ordet är fritt!

(Och gärna konkret kritik, inte typ "mindre bilder på dig själv för du är så jävla ful")

17 kommentarer:

ruphus sa...

Fritt var ordet.
Jag fastande dirr för din blogg, vet inte alls varför. Men du skriver om roliga grejer, typ. Fast det var extra roligt att läsa när du gick på vk. Det enda jag stör mig lite på är styckeindelningar och grejer. Men det är ju inte huvudsaken så jag kommer fortsätta att läsa :)

Anonym sa...

jag älskar när du har bilder hemifrån..och så försöker jag ju hålla koll på alla som flytt byn :)

Anonym sa...

Tycker om att du skriver så lättsamt och att du skriver precis vad du känner för (även impulsivt) :)

Jag skulle vilja läsa mer om suspensions och modmods i övrigt + fler bilder på sånt :D

Anonym sa...

Hejsan!
Läser din blogg varje dag o tycker den e intressant. =)
tycker likadant me din blogg som me andras att d roliga me dom e att dom kommer från en individ som berättar om va dom gjort under dagen o kanske tagit ett foto o lagt in på den där nya jackan dom köpte.

lite verklighetsfakta, tycker sånt e mycket intressant.
så personligen tycker ja inte du ska ändra ngt utan att fortsätta i samma veva du gjort hittills.

min blogg e som en dagbok, alltid skrivit dagbok sen ja va liten o tog steget in att skriva blogg...lr "dagbok".

kramar Madeleine

Anonym sa...

Jag gillar din blogg som den är... tycker om när du lägger in bilder, gärna många bilder :)

Enda jag tänkt på är att de är väldigt stora när man klickar på dem så att de täcker hela skärmen. Kanske tar mindre plats för servern om du gör dem något mindre?

Anonym sa...

styckeindelningar ftw! det är underbart med folk som vet att man inte kan skriva text i en enda klump!

jag har också tänkt på att det kanske är onödigt att du lägger upp så stooora bilder, fixar du dem mindre kan du säkert få plats med fler, man har väl inte helt obegränsat med bilder på blogger?

jag älskar när du skriver om din praktik, vad du har gjort under dagen, vad du gillar att göra... ja, jag gillar att snoka helt enkelt! du är en så intressant och rolig person, så det mesta du skriver är roligt!

och du... fler bilder på dig tack, du är så jävla snygg! :))

Anonym sa...

Jag som känner dig personligt tycker att din blogg är absolut som du är... eller är det tvärtom?
(jag skojar).
Du skriver roligt och spontan och jag är intresserad om vad du skriver om, nästan alltid. Du är varm och mycket intelligent och man träffar båda drag i dina texter.
Den enda som jag inte tycker om är såna läskiga bilder om suspension och kirugi... du vet... det klarar inte jag...
Jag är 43 år gammal... lite omodern... och har mellan 3 och 5 migrän anfall/månad så jag fattar inte hur människor kan "vill" har ont någonstans...
Stor kram, du är bara BRA därför vill vi alla fortsätta lässa dig.

Jenny Shima sa...

Jag tycker att din blogg är väldigt bra som den är.

Anonym sa...

Jag gillar din blogg! Den är kul och intressant att läsa! Din prktik är spännande att läsa om! Och bilder är kul! Mer bilder är alltid bra!

Kritik har jag ingen.

Ha en bra dag!

Anonym sa...

jag tycker om att läsa om suspensions, tatueringar, allt sånt där ytligt ;) haha. det var därför jag började läsa din blogg. gärna mer bilder på det också. och som några redan sagt, lite mindre bilder så man ser dom bättre :)

SEN är allt annat perfekt!

Anonym sa...

Jag läser din blogg för att jag har ett desperat behov av att hålla koll på vad mina vänner pysslar med när jag nte hinner träffa dem ;)Jag tycket att du skriver jätteroligt och lättsamt förutom att jag ju oxå är en sån där surtant som inte tycker att man ska använda det kvinnliga könsorganet som skällsord - men det vet du ju redan!
Det enda jag har tänkt på är tänk om ngn på din praktik på ngt vis får kännedom om din blogg -gud vet hur men konstigare saker har skett. De kan kanske känna sig ganska utlämnade även om dte bara är de själva som vet att det handlar om dem.... Men det väljer du själv. Annars: I löööv your blogg!

Anonym sa...

Du är en intressant och äkta människa! Du skriver när du är arg, glad, uttråkad osv.. :) Sen är det roligt att följa när du har bestämt dig för att förändra dig :)

Jag tycker det är roligt med bilder, men jag vet själv att det är småjobbigt att hålla på och fixa med sånt ;) Hm, neh, jag gillar helt enkelt din blogg för det den är just nu :)

Anonym sa...

Gärna mer bilder på dig själv för du är så jävla vacker :)

Anonym sa...

Jag gillar att läsa om bodmods bland annat. Bilder gör alltid en blogg bättre. Jag tycker du skriver på ett roligt sätt, spontant liksom.

Anonym sa...

Gillar din blogg, och började läsa din blogg genom raurs. Gillar ditt sponatna sätt att skriva. Känns som du bara låter texten rinna genom fingarna ut på tagentbordet utan att de blir ogenomtänkt och konstigt.bilder är alltid trevligt, men kanske hade vart en idé att göra dom lite mindre är jobbigt sitta vänta på stora bilder när amn har ent rögdator och sen dessutom pytte skärm så man får skrolla runt och hoppas man får en bra helhets bild av den egentliga bilden.

Anonym sa...

Jag har fastnat för din blogg eftersom jag gillar sättet du skriver på! Dessutom verkar du hyvens och du gillar coola grejjer, som kaniner, Indiska och annat som är bra! :-)

Har inget att "klaga" på! Bra med bilder och bra texter om djupt till mindre djupt!

Ulrika

Mayumi sa...

Du skriver rätt så öppet och brett om ditt liv. Det är ju sånt som man vill läsa. Ditt lättsamma språk hjälper ju också en hel del :)Och så är det alltid kul att logga in och se om du har levererat nåt nytt skvaller ;)