lördag, oktober 06, 2007

Hoppas ni har det lika bra som jag...

Nu är vi i Kättbo och det är lovelylovelylove!
Har varit ute och gått med mamma och Ebba, nu eldar vi i spisen och jag sitter här med ett glas rött vin. Det ska serveras potatisgratäng och kycklingfilé ikväll och det är så jäkla mysigt!

Har precis kollat HM's hemsida och beställt "den lilla svarta" som är dresscoden på coctailpartyt hos Nina när jag kommer hem igen. Hoppas den passar och är lika fin i verkligheten.

Nu ska jag bege mig ut i köket och se om mamma vill ha hjälp. Sitter i burspråket och har utsikt över Källarbacken och det börjar skymma.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ååh, det låter så underbart!! Pappa längtar efter älgjakten som han ska på imorgon, han har suttit med brett leende ikväll när han berättar om känslan att sitta i skogens lugn och somna mot ett träd när solen sakta går upp.. tidigt, tidigt om mornarna. En hel vecka ska han bo där ute i skogen i husvagnen och njuta av naturen och faktiskt inte bry sig så mycket om han skjuter ngt eller ej, jag blir glad om han gör det för älg e mumsigt! (hemskt nog) Tänker på det när du berättar/skriver om ditt mysiga föräldrahem. Får jag hänga me ngn gång? =) Kram om dej, saknar dej.. Pussen o kramen

MiaMaria sa...

Hej!!
Va spännande med en överraskning!! Om ni får två klövar över så tar jag dem gärna, det räcker gott och väl med det!!

Ha det gott och njut av naturen, familjen och Gwen!

LolitaRegina sa...

åh, det låter SÅ lovely!!
jag har också haft en underbar helg :)
jo, jag kollade på din profil, och såg att vi älskar samma böcker!
kan inte du göra en (helst lång!) lista över böcker som du tycker att alla bör läsa? (jag har en sån på min sida på helgon)
jag är galen i att läsa och spenderar på tok för mycket pengar på pocket från adlibris.. ;)

Linnéa sa...

anna: precis så tycker min pappa med, men jag tycker synd om de stackars älgarna som måste gå runt och vara rädda och bli ledsna när deras barn och vänner dör... buhuhuuuuu...
klart du får hänga med hit, det är så mysigt! jag har ju ett eget litet hus på g här med nu..:)
sakrna dig, längtar till linas fest då vi får ses och festa och dansa! PUSS

ninni: några klövar ska vi fixa, något mer som önskas?

lolitaregina: en boklista ska jag absolut göra. hade en på bloggen innan men den fuckade till sig och så tog jag bort den. men jag ska absolut skriva ihop en, kul med bloggförslag..:)