fredag, oktober 05, 2007

Ni är lovely

Tack allihop, för all feedback jag fått! Det var jättekul att läsa om att ni gillar vad jag skriver om och hur jag skriver. Det känns väldigt fint.
Jag har tagit åt mig av bildkritiken, jag vet om att bilderna är för stora, det är min egen lathet som gjort att jag oftast inte förminskat dem innan. Men jag ska göra det varje gång jag lägger in en bild för att ni är så goa och snälla.
LOVE YOU!
Nu bjuder jag på lite fina bilder från Idas tjejmiddag som gick av stapeln i lördags.





Nu sitter jag och väntar på att Kalle ska komma tillbaks från däckbytningen får då ska vi åka till Ikea och köpa glas och grejer till min mamma. Sen ska vi inhandla matsäck på Willys och sen är det tvättning och packning som gäller resten av dagen.
Det blir en tidig sorti ikväll eftersom vi ska upp svintidigt imorgon och köra till DALARNA!!!
Och nu ska ni få höra, mina föräldrar har gått med i internet, så nu kan jag blogga hela veckan lång!

3 kommentarer:

Lena sa...

Kör försiktigt upp till Dalarna imorogn och hoppas att du gör många fynd på Rättviks marknad. Jätte fint och härligt höstväder här förresten!

M sa...

Alltså allvarligt, hur i helvete fixar du dina bilder på sånt där snyggt sätt? När jag lägger in dem så blir det värsta huller om buller

Linnéa sa...

lena: såååå mycket fint det var på marknaden.. hann inte se allt men det kanske var lika bra...

mikkla: jag är smart och duktig, jag kanske kan lära dig? det är bara att dra i bilderna så de blir lika höga och sen anpassa dem så att de blir lika på längden när de är bredvid varandra. sen är det bara att centrera. tada!