tisdag, oktober 02, 2007

Åt helvete med hela skiten.


Kukhelvetsjävlahor-CSN!!!
Jag blir så irriterad på de inkompetenta rövarna så jag vill spränga hela skiten. Förra månaden skickade de en hög inbetalningskort för att jag skulle betala av min skuld, så jag fick ju ringa och säga att jag ju faktiskt fortfarande pluggar och då sa de att jag kunde strunta i korten eftersom det blivit något fel.
Men denna månaden fick jag nytt inbetalningskort, med en jävla PÅMINNELSEAVGIFT!!!
Jag vet att jag inte ska betala ett jävla skit till dem, men detta innebär att jag måste ringa till dem en till fucking gång och det tar min energi!
Först måste man sitta i kö i tre år för att sen någon idiot ska säga att jag inte behöver bry mig om inbetalningskorten, för att nästa månad få ett inkassokrav eller nåt.
Jag hatar att ringa CSN för de kan aldrig sköta något som de ska utan man måste ALLTID ringa och fråga/ändra/rätta dem.
Förutom när de vill HA pengar. Då är dom jävligt kvicka och betalar man inte in snabbt som ögat så skickar dom Hells Angels på en typ.
Idioter.

Och när jag ändå hatar så ska jag spy galla över a-kassan för de är inte mycket bättre när man ska få pengar, men lika jävla snabba när de vill ruinera en. Sura fittkärringar som jobbar där också.
Och sen så hatar jag folk som ska påpeka saker. Dåliga saker, eller saker man gjort fel och aldrig kan säga något positivt. Men de försöker göra det så jävla snyggt med en liten äcklig smiley eller glimten i ögat, men egentligen sitter de där bakom sitt fula tangentbord och njuter av att få trycka till en. Att bara säga något snällt någon går INTE för sig.
Sen ska de själva sitta och åma sig och vara så satans speciella och låtsas som de inte bryr sig om något och OOOPSS hur kunde det bli så? När de i själva verket brytt sig så jävla mycket och ansträngt sig.
"Åååå jag bara råååkar vara så här superspeciell och annorlunda, konstigt hur just jag kunde bli så bra som egentligen inte ens bryr mig..."
Eller hur, ät skit, för ni bryr er så jävla mycket och det lyser igenom. Jag hatar när folk försöker framställa sig som superspeciella på vissa sätt när var och varannan människa är likadan. Och när man påpekar det så blir svaret: Jo men jag är EXTRA mycket så...
Jaja, var det då om det är det du vill.

Men OJ vad skrev jag nu för hemska saker?
Bara en liten avreagering så här innan läggdags, kanske jag kan sova lite bättre inatt och slippa drömma mardrömmar om äckliga pojkbarn i källaren som bara väntar på ett tillfälle att döda en på ett brutalt sätt. Ungjävlen hängde efter mig hela tiden fast jag försökte lura den att vara uppe på ovanvåningen så jag kunde göra iordning så att det snabbt skulle gå att låsa in fanskapet i källaren. Men se det gick inte för hans kulle komma efter hela tiden. Han påminde lite om den här vidriga saken, fast mer mänsklig, och tillslut stack min pappa ihjäl honom med en stor köttkniv så blodet bara sprutade. Vi hävde ner den döda kroppen i källaren och sen vaknade jag av att någon i huset dunkade i en vägg och jag trodde det var den döda äckliga ungen som kom tillbaks.
HJÄRTKLAPPNING på hög nivå och jag vågade knappt somna om.
Usch nu vet jag inte om jag vågar lägga mig för då kanske jag drömmer detta inatt igen... Hoppas någon av de som läser detta kommer drömma om ungen, för jag vill gärna veta om han dog eller om han ligger i sitt blod i mina föräldrars källare och smider planer för att hämnas.

Sov gott...

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, csn suger och det är precis som du säger, betala ut är ingen stress med men inkassera tillbaka pengarna ska göras snabbt!