måndag, januari 29, 2007

Vägning 3

Minus igen, 0,5 kg.
Jag vet inte, men jag blev lite besviken fast jag absolut inte borde vara det. Det känns som jag gjort något fel då jag gått ner mer de andra vägningarna. Jag åt ju inte nyttigt igår direkt, men höll mig inom kalorierna, och i lördags gick jag inte över gränser heller även om största delen av kalorierna var alkohol. Men sånt kanske spelar roll?
Jaja, det är väl så det funkar, vissa gånger går man ner mer än andra. Jag gick ju ner iallafall, ett halvt kilo, och väger nu under 70!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis till att du kommit ner under 70! Du borde vara superstolt över dig själv :D

Mayumi sa...

Så här är det Linnéa, de första kilorna som du går ner är oftast vatten.....att du "bara" gått ner 0,5 kg är helt ok. DESSUTOM, börjar du bygga muskler så kan det hända att du tom går upp i vikt igen eller står kvar men klädstorlekarna blir mindre o mindre :) Kom ihåg, det är inte vikten som är det väsentligaste, det är musklerna :)

Linnéa sa...

raur: tack, det är jag oxå, innerst inne..:)

mayumi: grejen är att jag vet allt det där, och hade sagt exakt samma sak till nån annan som tänkt som mig. men när det kommer till en själv så ser man aldrig på det viset av nån anledning..
men jag är nöjd, jag har gått ner nästan en fjärdedel!

Anonym sa...

Det kan vara vätska som du lagt på dig från igår med. Vågen ska man egentligen ta med en liten nypa salt pga sådana saker. Måttband är bättre (under förutsättningen att man måttar sig högst en gång i månaden då) :)

Lort sa...

T'nkte precis skriva samma sak. Skriv upp hur många cm du är runt om tex mage och lår så har du lite koll om hur det går sen :-)

Anonym sa...

Nu är jag oxå med!
Startade i dag och tycker programmet verkar enkelt att förstå och använda. Nu åtrestår det att se om jag kan vara lika duktig som du. Grattis till halvkilot.

Du jag tänkte, hur gör du på lördag? Det är jättesvårt att planera när man inte vet vad man ska äta...

Tränar du fortfarande på enighet? Jag ska köpa kort i morgon...

//Elin

Linnéa sa...

lollan: jag mätte mig när jag gick med och man ska mäta sig en gång i månaden så p´å måndag slka jag mäta mig och hoppas på minus runt midjan..:)

elin: vi ska äta mexikansk buffé på lördag så då kan man ju plocka själv och välja vad man ska äta. 12% rödvin är den alkohol med minst kalorier i, 720 för en liter så det ska jag dricka. på dagen ska jag äta soppa som är bara 137 kcal per portion som du kan få receptet på. och så ska jag gå en lååång promenad på dagen så man förbränner.
kul att du är med!!!! jag tränar inte på enighet, dansar samba istället och promenerar.. börja på samba du med, mycket roligare!

Anonym sa...

Tycker du är jätteduktig :)

Linnéa sa...

eve: tack min vän..:)