fredag, januari 12, 2007

Bloody Hell

Eller nej, så farligt var det faktiskt inte..:)

Vad är det nu jag har gjort undrar ni kanske?

LEDTRÅD 1:

Vad är det som händer???



LEDTRÅD 2:

BLÄÄÄÄÄK så äckliga!
Räkor? Små fingrar?



LEDTRÅD 3:

That's right!


Jag har sytt ihop hålen i öronen!



FÖRE - EFTER


Varför?
Anledningarna är många. Svåra att förklara och kanske svåra att förstå.
Jag har funderat på det länge men hållit det för mig själv. Jag ångrar ABSOLUT INTE mina stora hål och jag tycker dom är jättefina, men någonstans har jag känt en längtan efter att se "normal" ut.
Jag är så trött på att folk glor på mig, jag har kunnat stänga det ute förut men inte nu längre och det är jobbigt i längden. Jag vill kunna vara mer anonym och inte bli dömd efter hur jag ser ut.
Jag kanske ger upp, eller sviker det jag alltid hävdat, men jag orkar inte kämpa för att bli behandlad som alla andra. Jag vill ha samma chans, punkt slut.
Jag tycker det ska bli fint att kunna ha långa dingliga örhängen och "vanligt" hår.
Jag är samma person, kommer forfarande ha piercingar, hänga i krokar och tatuera mig. Mina värderingar och åsikter har inte förändrats, jag känner bara att jag vill ta ett litet steg bakåt.
Men jag vill påpeka att det är för min skull jag har gjort det. Hade jag tvekat eller inte velat själv så hade jag aldrig gjort det!

Jag ångrar ingenting, varken smärtan, pengarna eller hur det sett ut.

Resultatet blev jättebra, Poul är verkligen superduktig! Mina snibbar är små och söta och när de är läkta ska jag pierca små hål i öronen.
Jag har faktiskt smygköpt örhängen redan..:)

Och en sak till som känns bra är att min mamma blev så glad. Jag har inte gjort det för hennes skull men det känns fint att ha gjort nåt hon gillar för en gångs skull..;)
Anna, som var med och fotade, skickade ett mms på nya örat och mamma svarade att hon tyckte det blev jättefint!
Jag skrev till henne att nu kunde hon ju köpa massa fina dingelörhängen till mig i present och då svarade hon: Ja, då kan vi hänga på Ur och Penn i sommar!
Jag och mamma brukar alltid gå loss på smycken på Ur och Penns 50% på alla smycken-rea som de har varje sommar..:)

Här kommer lite fler bilder, bara för att ni gillar dem så mycket..:)




Bitarna vi skar av var det äckligaste jag sett! Poul undrade om jag ville ha med dom hem. ALDRIG I LIVET! Jag hade inte kunnat röra vid dom ens. De bara låg där, helt döda, som små maskar eller något annat äckligt.

Frågor besvaras om dom frågas utan äckelkommentarer.

16 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken överraskning att du "tog bort" dina öron :) Det kunde jag nog aldrig anat, trodde mer på någon form av microdermal so skulle göras eller nåt :)

Det ser iallafall ut som att Poul gjort ett väldigt väldigt fint jobb! Måste kännas helt märkligt att inte ha dem där mer :) Och som du sa, du är du som har gjort valet att ha och inte ha dina öron stora. Du kommer alltid vara Linnéa, ens person ligger ju trits allt inte så ytligt som i storleken på håret eller öronen ;D

Anonym sa...

hahahaha.... oj vad många fel det böev där.. ord som skulle vara helt annat än det som skrev. Aja, du fattar nog vad jag menar ändå :P

Skyller på trötthet ;D

Anonym sa...

när jag såg första bilden gissade jag på att du snittat öronen till ännu större, men så var det ju inte :P

får jag fråga vad de kosta?

Mayumi sa...

Perfekt!! Nu kan jag äntligen köpa örhängen till dig!!! Jag har hittat så himla många fina som jag velat köpa till dig tidigare i julklapp/present men inte kunnat :)

Anonym sa...

Wow, visste inte ens att man kunde göra så. Vad bra! Kommer nog bli riktigt snyggt när det är läkt :D

Och jag känner igen det där med att man vill smälta in många ggr. Bara vara vanlig om du förstår vad jag menar.

Linnéa sa...

robert: det gick på 600 riksdaler..:)

mayumi: du är mycket välkommen att köpa massor med örhängen till mig om du vill..;) jag lääängtar efter att ha fina dingliga saker i vackra färger..:)

dessi: det blev kanonsnyggt, bättre än jag kunnat drömma om..:) efter nästa helg kan jag vara anonym..:)

Anonym sa...

vad skönt att det gick bra, jag har tänkt på dig ända sen kl 13 :) ser jättefint ut. Spännande att se dig live i morgon.
Vet precis vad du meanr med att ta ett steg tillbaka o bli accepterad för den du är, behöver jag informera om den enorma skillnaden jag fick i bemötande när jag skippade mitt rakade huvud och lät håret växa....

Anonym sa...

Mums!
Bara du gör det som känns rätt så goooo girl!

Anonym sa...

Hej vad fint det blev gumman! Nu kan du köpe de där örhängena som du vill ha och ger till mig för att du ej kan ha dem.

Älskar dig.

Anonym sa...

Kommer bli jättefint då det läkt! =) gjordes det med bedövninssalva lr körde du hardcore?

Anonym sa...

Det såg ju ut att bli ett väldigt fint resultat! Jag bara undrar, är det nu omöjligt för dig att töja öronen något mer alls?

Elin sa...

Jag vet precis hur du resonerar... Jag tog bort alla mina piercingar i somras (hade 2 labrets, en i näsvingen och en i ögonbrynet), samt klippte av mitt svarta (färgade) hår. Nu ser jag hur "normal" ut som helst. Så jag vet verkligen vad du snackar om, hur det känns. Själv känner jag att den perioden var över för mig; det var en tid av mitt liv, men nu är den över. Jag har mognat (inte för att det är omoget med piercingar eller nåt sånt!) och vill prova att se ut som jag faktiskt gör.

Jag tycker du var jättemodig som tog ett steg tillbaka - det är mycket modigare att våga släppa taget än att ta tag i något. Jag hejar på dig! :-)

Linnéa sa...

maya: tack, det är skönt folkj förstår vad jag menar.::)=

maggi: nu ska vi shoppa örhängen! love ya!

mirlinda: hardcore såklart..;)

anonym: jag kan töja igen om jag vill, visst är kroppen fantastisk? :)

ellabella: tack för dina ord, det är skönt med folk som vet vad jag pratar om.. man går ju vidare och gör sina val.
det är sant som du säger, att det är modigare att släppa taget..:)

Mirja sa...

Du är modig Linnea! Och reslutatet ser jättefint ut. Jag har oxå töjda öronhål, men bara 11 mm. Så mina är ju inte så utmärkande. jag förstår ändå vad du menar med att vilja smälta in lite mer i samhällets "riktlinjer". Jag tycker inte det är fegt eller att du ger upp. Det starkaste är att våga göra som man själv vill!

Anonym sa...

Så nu har jag läst och tittat på bilderna. Såg ont ut ><.

Måste bara säga att jag har alltid tyckt du sett super söt ut och att jag skaffa min smiley (vart ngt år sen nu) efter jag sett din (oh, i'm such a copy cat ;D) Hur som helst ska sluta smöra :p. Beundrar dig för att du tar beslutet att ta ett steg tillbaka. Förstår dig dock. Blir jag tok trött på folk som tittar snett osv. Men sen samtidigt trivs jag så pass bra med ha den stilen jag har, mina piercningar och sådär att jag bara tar ett djupt andetag och tänker att de iaf inte jag som är trångsynt utan dom som inte kan acceptera mig för hur jag ser ut.

humhum, och nu har jag en till trevlig blogg att läsa :D

Lycka till!

Linnéa sa...

maja: jag tackar för dina snälla ord..:)
precis så som du har jag alltid känt. kunnat stänga blickar ute och skita i det, men på senare tid har jag inte kunnat det och det är då det blivit så jobbigt.
jag har kvar 7 piercingar så jag kommer ändå ha lite folk kan glo på men ändå inte så iögonfallande..

kram