torsdag, januari 25, 2007

Torsdag

Idag var vi på studiebesök på Åbygården utanför Trelleborg. Det var så mysigt och så perfekt. På ett sånt ställe vill jag definitivt jobba.
Det är ett LVU-hem för pojkar och de har massa djur som de tar hand om som en del i behandlingen. Hästar, minigetter, en gris, höns och massa katter.


Jag känner mig trött och har huvudvärk. Tror jag dricker för lite om dagarna. Svårt att komma upp i kalorierna när vi har så dumma tider!
Frukosten blir vid 11 ungefär. Lunch blir det ingen riktig eftersom att vi alltid gör nåt på eftermiddagen och bara har kostar raster så det blir bara ett par mackor typ. sen har jag massa kalorier kvar på kvällen och det känns fel att trycka i sig 800 av sina 1300 då.


På lördag kommer Marika hit! Det ska bli skitkul.
Ida ska åka till Australien och plugga en termin så då ska vi festa till det en sista gång innan hon åker. Kommer bli roligt..:) Like old times..:)
Men vart ska man gå ut? Förslag (som inte är KB) mottages gärna.


Jag längtar till nästa helg oxå för då ska jag och Maggi bli sminkade på MakeUpStore! Jag vet inte alls vad jag ska ha för sminkning. Vill ha något riktigt snyggt och annorlunda. Har suttit och tittat i alla gamla MUS-tidningar och har satt rosa post-its på de jag kan tänka mig.

Nu ska jag gå och kolla potatisarna! Vis ka äta kycklingfilé, klyftpotatis med tzatsiki och sallad. MUMS!

Inga kommentarer: