tisdag, januari 09, 2007

Dag 2, here I go..

Första dagen med VK gick hur bra som helst! Kom bara upp i strax över 1000 kalorier och jag ska egentligen äta 1300 men det är för att när vi börjar 12.40 så blir lunchen frukost och sen något litet efter skolan och sen middag. Lite dumt men jag ska försöka lägga upp det bättre.
Har lagt in lite av mina egna recept på VK-sidan och de funkar utmärkt att äta bara jag håller mig till portionerna.
Mitt problem är ju egentligen inte att jag äter väldigt onyttig mat utan att jag inte riktigt kan hejda mig att småäta eller unna mig, speciellt om jag är hungrig. Är jag hungrig är det inte kvalitet som räknas utan kvantitet.
Kul att det är fler än jag som bestämt sig för att gå med. Anna i min klass, Lisa och så en Maya som skrev till mig på bloggen. Och så är ju Dessi med och det är bra att ha människor runt sig som håller på med samma sak och som kan peppa och hjälpa.

Samban blev tyvärr inte av igår. Jag åkte dit men det var ingen där. Väntade en stund men jag hade ingen klocka så jag hade ingen aning om vad den var.
Åkte besviken hem och mailade honom jag haft kontakt med. Fick svar idag och de hade tydligen varit 5 minuter försenade så jag hade åkt precis innan de kom. Hade jag vetat vad klockan var hade jag nog stannat lite till.
Men på måndag går jag dit igen, med klocka..:)

Eftermiddagsskola idag igen. Skönt med sovmorgon, min dygnsrytm är lite uppfuckad. Imorgon är vi lediga och det ska bli urgött. Då ska jag ju göra min "grej".. ;)
Ska även på stan och köpa kollegieblock och sånt skolviktigt.

Nu ska jag äta frulle och så småningom göra mig klar till skolan..

5 kommentarer:

Anonym sa...

jag är så nyfiken på din "grej"! Ska bli spännande att se vad det är

Anonym sa...

Usch jag verkligen hatar att inte veta vad klockan är om man t.ex. glömt mobilen hemma :P

Jag hittade inte dig på VK förresten, du kanske kan söka på mig? Jag heter Dessise där :)

Linnéa sa...

dessi: jag hittade dig och la till dig som favorit.. kan man skriva till varandra? jag heter lilla_froken

Anonym sa...

Jag vet inte om man kan skriva meddelande, men man kan skriva blogginlägg som man kan kommentera :)

Anonym sa...

hej baby, jag är också reggad på viktklubb ny, med start i förrgår..vi får peppa varann som fan! :) pussen & välkommen hem.