måndag, januari 08, 2007

Mitt nya liv

Idag börjar mitt nya liv med Viktklubb.se.
Har kollat runt på sidan, fyllt i lite recept, kollat kalorier och det känns fantastiskt bra.
Jag vantrivs fruktansvärt mycket med min kropp och det är nu det är dags att ta tag i det. Förut har jag velat men aldrig varit så motiverad som nu.
Jag ska börja dansa samba också, med start ikväll och det ska bli skitkul!

Jag väger nu 73,2 kg och ska gå ner 12 kg. Jag börjar med 3 månader och ser hur det går. Enligt Viktklubb.se ska jag kunna gå ner 12 kg på den tiden men det kanske är att vara lite väl optimistisk?

Jaja, fånt ve sjå. Nu är jag iallafall på G och peppad som fan!

Skolan börjar idag och det är jag inte lika motiverad till. Speciellt inte att vi läser juridik på fredag eftermidaggar. Kunde de valt någon sämre tid?

Nu har jag satt igång med ett av mina nyårslöften, håret ska fixas nästa helg och mitt hemliga projekt blir av på onsdag!


´
I'm watching you! Den som försöker få mig att fuska genom att bjuda på onyttiga saker eller föreslå att vi ska äta onyttigt kommer jag säga upp bekantskapen med!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Haha asbra! :D Vad har du för nick på VK då? Så kan jag lägga till dig böland mina favoriter :)

Linnéa sa...

dessi: jag heter lilla_Froken..:)har en massa bra recept!

Anonym sa...

nyyyyyyfiiiiken, vad är det du ska hitta på????????

12 kg är väldigt optimistiskt tycker jag, risken när man går ner snabbt är att man bara går upp dom igen. Det viktiga är att lägga om vanorna och hålla fast vid det. Som sagt, jag är alltid redo för en promenad :)

Linnéa sa...

evelina: ja det tycker jag med, men det är viktklubben som skriver det, själv tar jag det som det kommer. :)

Anonym sa...

vill du ha en peppkompis? jag har varit med förut men tiden min gick ut. jag tänkte förnya mitt medlemskap och gå ner dom sista 8-10 kg. VK fungerar bra tycker jag, ett kilo i veckan är faktiskt realistiskt. ibland går man ner 0,5 iblan 1,5 per vecka och då kan man faktiskt unna sig skräpmat nån gång i månaden. maila om du vill ha pepp som sagt på Maya_bw@hotmail.com