torsdag, januari 18, 2007

Aj.

Hela min kropp värker. Obehaglig känsla.

Jag sitter och försöker plugga. Vi var på studiebesök på Narconon igår och nu ska jag göra ett litet arbete om det. Vi ska ha ganska många föreläsningar och göra studiebesök i ämnet Behandlingsarbete och psykiatri och om varje föreläsning/studiebesök ska vi göra ett arbete på 1-3 sidor där vi skriver om organisationen, jämför med andra organisationer eller fördjupar oss och delge egna reflektioner. Vi måste ha minst 2 källor varav en måste vara en bok. Den 23 mars ska vi sen lämna in alla arbeten.
Känns som det hade varit ett bättre upplägg att vi var i små grupper som skrev om varje studiebesök och föreläsning och sen fördjupade oss i EN sak. Men men, jag är ju inte lärare...
På det här arbetet ska jag iallafall jämföra Narconon med scientologerna eftersom de har samma grundare vilket gör mig väldigt skeptisk. Deras behandlingsmetoder funkar säkert jättebra, men det här med scientologerna.. Hmmm... En massa dumt hokus pokus tycker jag.


Kalle håller på att bygga ett nytt terrarium här hemma som kommer bli jättefint när det är inrett. Vi har gjort om lite till Alex och Nell och så har jag krattat och möblerat om lite till Annelie. Tycker synd om henne som blivit av med sin Hoffa så jag planerar att skaffa en ny man till henne. Han har varit borta så länge nu så jag har gett upp hoppet. Men man ska aldrig säga aldrig...

Mailade bilder till karin på Elvis och insåg att jag saknar honom så mycket. Han är så gosig och rolig. Mycket speciell..:)

Elvis är så rolig med sin tunga som alltid hänger ut på vänster sida. Han gör ALLT med vänster sida av munnen. Äter, tar bollen, slickar, dricker osv.
Nu ska jag väl plugga vidare. Stackars mej...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Verkar som det är mycket i skolan för dig nu... hoppas att du tar det lugnt emellanåt ändå :)

Linnéa sa...

raur: this is just the beginning...
jag ligger rätt bra till, redan läst 4 av böckerna vi ska läsa och det känns bra!

Mayumi sa...

Elvis rules!! Kastade ni ut gummibenet han fick av oss i julklapp? ;) Krya på dig *kram*