onsdag, oktober 18, 2006

Ta mig härifrån...

Vad har jag att berätta idag då?
Inte mycket...

Skola hela dagen, behandling och psykiatri på förmiddagen och juridik på eftermiddagen. Började med straffrätt idag och det var mycket intressant än avtalsrätten.
Spinnade en timme efter skolan och sen lagade jag middag.

Och sen dess har jag lääääääääääst. Och läst.
Boken tar aldrig slut. 285 sidor (inte 250 som optimistiska jag trodde igår) med yttepyttetexten from hell.
Jag läste fram till sidan 200 för att sen ta en välförtjänt paus. "Bara" 85 sidor kvar nu som jag ska avverka när jag krypit ner i sängen för nattvila.

Imorgon börjar jag inte förrän 9.40 eftersom vi är uppdelade i grupper om ca. 7 personer i varje för muntligt förhör av 700 dagar i Rosenbad som jag nu panikläser.

Vi har så sjukt mycket i skolan nu att jag får panikattacker när jag tänker på det.
Jag vet inte hur jag ska hinna och samtidigt ha ett liv. Jag måste sätta alla nöjen och sociala saker åt sidan tills LIAn börjar.
Måndagar ska strängt ägnas åt pluggande och jag ska verkligen ligga i så jag inte är ute i sista minuten som nu. Vill gärna ligga steget före.

Fick tillbaks inlämningsuppgiften Stat och kultur igår och fick mycket bra omdöme och kritik. Det har jag fått på alla inlämningsuppgifter och de är ju min starka sida. Men min extremt svaga sida är ju proven där jag har extremt svårt att göra bra ifrån mig iom att jag inte kan plugga in en massa saker för att sedan återge dem på papper.

Jag gör mitt bästa iallafall och jag har aldrig varit så engagerad i skolarbete som jag är just nu.


Igår var jag hos Johan och Evelina och tittade på Desperate Housewifes tillsammans med Ninni, Micke från Mullsjö och Corre. Supermysigt, men när jag kom hem fick jag ångest över hur äckligt det var i lägenheten. I synnerhet på toaletten.
Så jag fick ett panikryck och sprayade, torkade, tvättade och dammsög vid 23-tiden.
Mådde jättedåligt över att jag inte hinner med någonting, inte ens städa och än mindre att läsa alla böcker till skolan.
Nu har jag lagt upp en ganska så bra plan hur jag ska hinna med det iallafall. Tyvärr kommer jag bli ganska isolerad men det får vara så tills jag ska vara på Kirseberg och få lite mer fritid.
Just nu känns det som att lattja med intagna hela dagarna kommer bli en dröm jämfört med pluggandet.

Imorgon kväll ska jag dock ägna mig åt lite nöje.
MakeUpStore har jubileum och eftersom jag är medlem blev jag inbjuden till deras visning på Casino Cosmopol där det kommer serveras pärlande dryck och exklusiva praliner.
Detta ska jag avnjuta med vackraste systrarna Kvennborn och klä upp mig lite extra fint.

Förutom det kommer morgondagen ägnas åt muntligt förhör, juridiklektion och psykologistudier.


Förresten, idag kom rektorn för att meddela oss att vi äntligen fått micro! Skam den som ger sig, och från och med imorgon kan vi äta varm mat utan att behöva ruinera oss i matsalen!

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen för att avsluta och säga godnatt till Tomas Bodström.

4 kommentarer:

Mayumi sa...

You go girl!! :) Fortsätt träna men överdriv inte, då blir det bäst. 2-3 ggr/vecka räcker :)
Jag bara läääängtar till spinningen jag också!! Ska bara bli lite piggare o friskare så är jag igång jag me sen!! :)

Mirja sa...

låter som du har väldigt mycket nu. Ta vara på dig själv nu! jag minns att det var exakt så för mig med när jag pluggade.. man ville hinna allt, vara med vänner, träna, plugga och självklart slappa lite ibland oxå..

Anonym sa...

YES! MICRO!! Det var faan på tiden :P

Linnéa sa...

mayumi: ja jag känner mig lite duktig, hoppas jag kommer ivg imorgon oxå!

mirja: ja usch det är mycket, men jag unnar mig lite vardagslyx emellanåt som lugnar ner. tex långa bad, ansiktsmask m.m.

raur: ja äntligen! så nu kan man göra storkok och ta med sig!