tisdag, oktober 17, 2006

Kreativ tisdag

Idag har jag gjort en kyskhetströja till Kalle.
Typ.
På bilden tryckte vi tröjor så jag tryckte mitt ansikte på en t-shirt till Kalle. Blev jättenöjd med resultatet och hoppas Kalle kommer bli glad.



På draman idag var det jag, Mirja, Åsa och Malin som höll i lektionen. Det blev jättelyckat och vår lärare, Marie, tyckte vi var jätteduktiga och att vi absolut skulle kunna göra övningar med interner, ungdomar på behandlingshem eller liknande.
Marie är en underbar lärare! Hon är en så härlig, öppen person med ett skratt som smittar av sig och hon kan både vara lärare och en av oss utan att vi för den skull tappar respekten för henne.


Nu måste jag läsa vidare i 700 dagar i Rosenbad eftersom vi ska ha muntligt förhör på den på torsdag. Jag vet inte hur jag ska hinna eftersom den är ca 250 sidor och texten är så yttepytteliten att man behöver förstoringsglas för att kunna läsa.


Kände mig ledsen imorse, vet inte riktigt varför men nu är det bättre.
Men fan vad jag har gått upp i vikt. Det är INTE roligt. Varför ska det vara så svårt att inte äta en massa onyttiga saker? Varför klarar andra av att gå ner i vikt men inte jag?
Varför har jag sämst karaktär i världen?
Jaja, nu har jag börjat föra matdagbok och ska försöka.. Igen......

Ikväll är det Desperate Housewifes och jag hoppas hoppas vi ska ha en DH-träff här i huset. Vore så mysigt för jag känner mig lite ensam.


Back to Bodström.

12 kommentarer:

Anonym sa...

åh så fin tröja!!

Trollduvan sa...

Om det e någon tröst har jag också världens sämsta karaktär när det gäller att gå ner i vikt..

Tack för mysig DH-kväll

Linnéa sa...

mimmi: tack så mycket, jag är väldigt nöjd..:) hoppas kalle blir glad!

trollduvan: men du är inte helt ballooned som jag blivit, du kan ju ha jeans på dig utan att svimma...:/
ska vi hjälpas åt?

Anonym sa...

Shit va fin! Vilken teknik använde ni?

MiaMaria sa...

Ska damerna i huset börja gå en kvällspromenad/power walk??

Tröjan blev jättefin!!

Anonym sa...

Snygg tröja! Gör sånna och sälj! Hur gööör man? Skitsnyggt!

Anonym sa...

ja verkligen skitsnygg tröja! :)

Anonym sa...

Jättefin tröja. Kan du inte göra en sån till mig fast med ett kort på mig? Kan skicka det till dig samt köpa en T-shirt? Ses imorrn sugarpie!

Anonym sa...

Tröjan blev ju övertjusig!

Anonym sa...

Tröjan blev ju övertjusig!

Linnéa sa...

dessi: det var en ganska simpel teknik. jag skrev ut en bild på mig, ritade av den i stora drag och skar sen ut de delarna som på trycket skulle bli vitt, och rött för läppen.
sen la jag trycket på tröjan och en ram med ett slags nät (inte nät men nåt där färgen går igenom) över, hällde på en klick färg och drog med en slags spatel över. sen var det klartt!

miamaria: det vill jag jättegärna göra de kvällar jag inte tränar! vilket är tisdagar och torsdagar. i mån av tid oxå..:/

majja: man kan köpa allt material på panduro tror jag, se beskrivningen till dessi hur man gör. jag ska försöka göra sånna hemma men har varken tid eller pengar att köpa material för.

moni: tack jag e supernöjd..:)

modesnoran: jag har inte mer tid i skolan att göra en sån tröja men jag ska försöka fixa så jag kan göra hemma och då kan vi göra tillsammans! när man nu ska ha tid med det..:)

raur: tack, jagblev mycket nöjd..:)

Mayumi sa...

Mitt "inte äta godis knep":
Töm skafferiet på godis o kakor o annat onyttigt. Köp hem MASSOR av GOD frukt, ta bara det DU gillar, bananer, kiwi, ananas mm...vad som helst. Köp även morötter, det är KANON när man är sugen på nåt att tugga på. Efter ett tag så vänjer sig kroppen av med sockersuget och allt som är tillsatt med socker kommer att smaka skitäckligt (promise) däremot kommer frukt och grönsaker smaka gudomligt och mkt mera!! TESTA, det funkar!!
*kram*