onsdag, oktober 11, 2006

Bittersweet symphony

Känner mig ganska vissen just nu.
Ryggontet vägrar släppa och det gör så förbannat ont. Känner mig fruktansvärt trött men det finns ingen tid för paus. Måste plugga för jag måste kunna allt om vårt land, dess regering och uppbyggnad tills imorgon. Måste läsa Chockvågor, helst läsa ut den så jag kan börja på Bodström-boken.

Jag är extremt sugen på något sött men har inget hemma. Orka gå och handla?
Borde visserligen inte äta något onyttigt eftersom jag inte tränat alls denna veckan. I måndags hann jag inte för jag var tvungen att läsa ut en bok och idag hade jag för ont.
Finns INGENTING här hemma som kan trösta mig.

Vill ta ett bad och bli varm för jag fryser givetvis också. Har frusit hela dagen i skolan och inte blir det bättre av att vi aldrig får den där jävla micron så vi kan få äta varm mat någon gång.
Hur svårt kan det vara att köpa in en micro, eller bara säga att det är okej att vi har en i klassrummet som vi själva skaffar?
Det suger röv att behöva äta sallad eller smörgås VARJE dag när vi går heldagar och pluggar så mycket. Man blir jävligt trött på det, energin försvinner och man kan inte variera en jävla pastasallad på hur många sätt som helst.

Usch vad trött och grinig jag känner mig. Och ENSAM! Varför ska jag alltid vara ensam för? Det känns väldigt orättvist just nu..

Jag vill vara PIGG, jag vill vara VARM och jag vill ha något GOTT!!!
Är det för mycket begärt???!!!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har med frusit en massa idag. Jobbigt att gå och frysa... det är hemskt. Och klart ni ska ha micro där! Känns som ett måste när man, som du säger, pluggar så mycket som ni gör.

Jag får skicka lite godis med posten till dig eller nåt ;D

Det borde faan finnas sånhär "godislåda" som det finns med fruktlådor som man får en gång per månaden, hemleverad till ens dörr :)

Linnéa sa...

raur: tack för din förståelse fast jag är gnällig..:) är bättre nu efter att jag badat men jag känner mig okoncentread och kan inte ta in det jag pluggar känns det som.

en liten sockerkick vore inte fel..:)

om vi fryser redan nu, hur ska det bli om en, två, tre månader???

Anonym sa...

Aw :( Sådär känner jag mig ganska ofta. Synd om oss.

Vår skola har fan 3 microvågsugnar. Skänk en till er?! Borde köpa en på Coop. Finns en skitfin för "bara" 600 :- Men jag behöver sällan micra saker. Det skulle va at tina kycklingfiléer jag har typ 100 av i frysen.. ^^

Linnéa sa...

dessi: grejen är att vi gärna köper en själva, eller tar med nån gammal avlagd men vi FÅR INTE ha någon micro! motiveringen är att de vill vi ska äta i matsalen för gemenskapens skull. men vem fan har råd med det, kostar ju 45 kr per dag!
men nu verkar det som om rektorn tycker det är ok, men han gör inget åt det. vi får aldrig reda på nåt. lata jävlar hur svårt kan det vara?????

Anonym sa...

Ryggont bör du inte gå med. Gör nått åt det så snart som möjligt. Min kiropraktor är typ bäst i världen... Christian Perche heter han, finns i gula sidorna.

Trollduvan sa...

hej sötLinnea!

Detta är ett presentkort på en ryggmassage av din granne Evelina. Ryggmassagen kommer att ske på torsdag (imorgon). Mina meriter är att jag masserar Johan ganska ofta samt att även Ninni fått ta del av mina magiska krafter.
Ska titta på Lost nu men vi hörs imorgon för nogrannare tidsbokning på salong Evelina

Håll ut räddningen är nära!

Linnéa sa...

em: jag brukar få ont nere i ryggen om jag suttit eller sovit konstigt men det brukar gå över. nu har jag haft ont i ett dygn.
var till en läkare om det en gång men det var för typ 11-12 år sen, och de såg inget konstigt. har jag ont imorgon ska jag ringa honom, tack för tipset! :)

evelina: gud vad du är gullig och snäll! jag har så ont nere i ryggen, tror du det hjälper med massage?
förhoppningsvis går det över tills imorgon men den som lever får se! känns bättre när man vet att man har underbara grannar som bryr sig..:)

Anonym sa...

Vad störigt med micron! Vi tjatar också om att få TA MED en! Vi har visserligen 2, men sen är vi 100 elever. kaos..

Anonym sa...

Exakt sånt ryggont hade jag innan jag började träna. Förskjutning i diskarna sa kirop, och knäckte mig rätt. Stärk musklerna runt omkring så lär du slippa besvär i framtiden. Jag är helt besvärsfri numera (och minns att jag av en annan kirop i ett tidigt skede fick domen "du kommer aldrig kunna ha ett stillasittande jobb") Massage är inte att rekommendera, har hört både att det kan göra mer skada än nytta/att det varken gör till eller från.

Han är skitbra, verkligen. Jag har testat flera...

Linnéa sa...

em: då är det nog för att jag suttit stilla för mycket. sitter i skolan hela dagarna, sitter i bilen dit och hem, sitter hemma och pluggar..
antagligen kommer det gå över om jag kommer igång och rör på mig. tack för tipsen!