fredag, oktober 17, 2014

Storkok & Liten springtur

Men hur mycket och länge kan det regna egentligen?? Egentligen stör det mig väl inte så mycket men kaninerna sitter och ser uttråkade ut i sina burar och allt är blött och kladdigt. 

Jag jobbat till 22 så jag får fredagsmysa på jobbet ikväll men det är helt okej, har ju ingen hemma att mysa med förutom Tjabo då. Förmiddagen gick åt till att ta det lugnt och dricka te och sen städa och tvätta. På eftermiddagen körde jag igång ett storkok så jag skulle ha lite matlådor tills ikväll och hela helgen. Jag jobbar 9-20.30 både lördag och söndag och då är det skönt om allt är färdigt. 

Min meny ikväll och kommande två dagar består av lax med stuvad spenat, vegetariska snitzlar med pitabröd och grönsaker, pyttipanna av tofu, halloumiost, bulgur, paprika, broccoli och purjolök och en gratäng gjord på bulgur, broccoli, bacon, tomat och ost. Yummie! Älskar att ha goda matlådor med till jobbet.

Jag tänkte ta en promenad innan jobbet för att få lite luft men fick feeling och drog på löparskorna för att testa formen. Och det kändes helt okej, skönt! Nu blev det en kort runda på kanske fyra kilometer men hade jag haft tid hade jag definitivt tagit en lite längre tur. Men en kort runda är bättre än inget och det är härligt att jag är på väg tillbaka nu.


1 kommentar:

äppelblomman sa...

Fasen va mycket gott! Du får jättegärna lägga ut recept på allt detta! Behöver lite nytänkande i köket just nu!
Kram K