torsdag, oktober 16, 2014

Färdigt

Idag blev jag färdig med projektet jag påbörjade i måndags! Och jag är så sjukt nöjd, det blev svinbra! Precis som jag föreställt mig om inte bättre. Vill så gärna visa bilder men vill hålla en nervös Kalle på halster tills på söndag när de kommer hem och han får beskåda härligheten. Jag var till Ikea idag och köpte allt jag behövde plus lite till, en ram till Instagrampostern till exempel, jättefint blev det!

Och ute öser regnet ner, precis som det gjort hela veckan. Och min förkylning blir inte bättre, sjukt! Imorse vaknade jag och var så täppt i näsan att det var helt stopp och massor av slem i halsen. På Ikea kände jag mig yr och varm. Så, inget spring idag heller. Får se hur jag känner mig imorgon..

Efter att projektet var klart och jag städat undan så åt jag middag och kollade på Ett härligare liv och efter en dusch har jag bara legat i soffan. Tittade på det senaste Sons of Anarchy-avsnittet och spänningen är olidlig. Hur ska det gå?? Snart är det ju sista-SISTA! Känns som att set kan sluta precis hur som helst. Och nyss såg jag första avsnittet av American Horror Story - Freakshow. My god, verkar lovande! Älskar hela serien, alla säsonger har helt olika handlingar och hittills har det varit ämnen som verkligen tilltalat mig. Spökhus, mentalsjukhus (människoförsök!!), häxor och nu en Freakshow. Love love LOVE it!

Vet inte vad jag ska göra nu. Är trött så sova är ju ett alternativ men jag vill "passa på" att vara uppe då jag inte börjar förrän 14.30 imorgon och sen jobbar jag långa pass hela helgen. Men vad ska jag se? Vill inte börja på en ny serie tror jag, har många att följa nu. Jag kanske ska läsa en bok..?


Inga kommentarer: