söndag, oktober 05, 2014

Dubbel energi

Idag har jag tanKat dubbelt upp med energi - genom att springa och genom att ha haft en kanonkväll med härliga vänner. Och så har jag målar trappan som blev så bra och sjukt snygg! Jag är mer än nöjd kan jag meddela.

Kalklitiren på väggen och den svarta trappan gör sig otroligt bra ihop.

Sen var det dags för spring, intervaller. Jag tog med mig Nemo och vi värmde upp tillsammans, han på cykel och jag sprang. Jag kör intervaller på en cykelväg bredvid hans favoritlekplats så han ville gärna hänga med och leka under tiden jag sprang. Och vi hade tur för på vägen dit träffade vi en av Nemos kompisar som också skulle till lekplatsen och när jag sprungit färdigt stannade han kvar med kompisen och hans farföräldrar en stund medan jag sprang hem. Ett intervallpass med JogRunSprint-appen blev det och totalt 7 kilometer. Jag sammanfattar den här veckan till totalt 52 kilometer, mängdrekord! Hur grymt som helst.


Och på eftermiddagen körde vi till Ernhakarna som köpt sprit till oss i Tyskland samt bjöd på underbart god mat! Vi hade en supertrevlig kväll och barnen lekte jättebra som alltid. Nu känner jag mig redo för en ny vecka!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Beundrar dig och din löpning! Vill så gärna komma igång jag också, du ger mig inspiration! Snygg trapp också! Vad är förresten kalkylatorer? I min värld är det miniräknare, men jag antar att det har med ytan på väggen att göra?

Linnéa sa...

Åh tack för din komplimang, värmer jättemycket! Ha ha jag skyller på telefonen här! Jag skrev kalklitiren, sen har telefonen ändrat till kalkylatoren! Kalklitiren är färgen jag målat med.

Anonym sa...

Åh ☺️, då förstår jag 😄!