onsdag, oktober 29, 2014

Bättre

Idag har allt känts lite bättre. Jag har fått så fina kommentarer och det värmer verkligen, TACK! <3

Jag och barnen har varit lediga och haft en riktig mysdag. En lugn förmiddag hemma med scones till frukost och vid 11 åkte vi till biblioteket som hade en Pettson- och Findusdag eftersom det är höstlov. Jättefint ordnat med film, tipspromenad och pyssel.


Det var regnigt och grått ute men när vi kom hem gick vi ut och städade och gosade med kaninerna. Alltså Chibs, han är så jäkla go! Alla kaniner jag har nu är väldigt lugna och sociala men det är något speciellt med Chibs alltså. 


Sen begav vi oss ut i hagen bakom vår tomt och gick bort till en bäck. Bäckar alltså, mina barn älskar bäckar och vill aldrig gå hem. Men vi gick en tur i skogen för Leon ville skrämma troll och sen gick vi hem. Kalle kom hem strax efteråt och vi pratade med Nemo om hans sjukdom och de kommande förändringarna. Svårt att veta hur han tog det, det var nog inte så lätt för honom att ta in det och förstå men nu har vi pratat om det iallafall och tar det lite pö om pö tills det är dags att lägga om kosten.

Tjabo är rolig. Alltid när vi rör oss bort från tomten så tar det inte lång stund förrän han kommer efter.

3 kommentarer:

Unknown sa...

Klart att det känns svårt och tungt. Inte alls som nåt lyxproblem tycker jag. Men du ska se att det kommer att gå fint och att det finns många alternativ.

Kram!

Anonym sa...

Sådär gjorde våran gamla katt (som tyvärr gått bort nu). Följe med på promenader när vi gick iväg med hunden. Hihi! Sötisar! :-)

Kram M

Ninni sa...

Jag förstår dig, hade också känt mig låg om barnen blev sjuka. Men se det som att en ny värld öppnar sig för dig istället!! Du som älskar att baka och experimentera i köket kommer få vara med om mycket spännande de närmsta åren!! Och jag får äntligen ett skäl att lära mig mer om glutenfri mat oxå!!