lördag, december 22, 2012

Önskeinlägg 1

Hela två personer som önskat inlägg! Wow, man känner sig verkligen som en rolig person och bloggare när så många visar intresse.

Men underbara, fina Sara (som ordnade så att jag, Kalle och Nemo fick biljetter till Kolmården inklusive safarin och matbiljetter) hade en liten önskan och skrev:

Vad hade du för tankar om hur ditt liv skulle vara idag för tio eller 15 år sen? Trodde du att du skulle vara tvåbarnsmamma i skåne? :)

För 10 år sen.. Då var det 2002, snart 2003, och jag bodde i Malmö med Marika. Det var mycket fest, dreads, nitar, leopard, svart smink och rock n' roll.


Juldagen 2002, herregud vad tiden går...

Jag bodde ju i Skåne för 10 år sen och har aldrig haft någon tanke på att flytta härifrån. I huvudet har jag väl alltid haft en bild av att jag skulle ha barn men inget jag planerade för eller tänkte att "då eller då" vill jag ha barn. För 10 år sen var partaj, kompisar och KB viktigare än planer på eventuella barn.

För 15 år sen... Då var det 1997, väl? Herregud, vad gjorde jag då? Ska man minnas så långt tillbaka?? Jag gick på gymnasiet i Malung, hade några månader tidigare flyttat hem från Borlänge och var tillsammans med min första "riktiga" pojkvän. Vid den här tiden fanns inte Skåne i mina tankar och inte barn heller. Kan inte minnas att det var något jag direkt funderade på heller. Livet var ganska lugnt ändå men jag hade ett par fruktansvärt jobbiga år framför mig som jag absolut inte skulle vilja återuppleva, men det var det som var då som förde mig till Skåne så något gott kom det ju ur det ändå.


Utklädde till Spice Girls på Emmas 18-årsfest.

Det är galet vad tiden går alltså. Men jag är jätteglad för att jag haft en period i livet då jag festat och haft kul och bara levt. Klart det finns saker man kan sakna med livet innan barn och det kommer jag till i nästa önskeinlägg.

4 kommentarer:

äppelblomman sa...

Åhh härligat att blicka bakåt!!! Kommer knappt heller ihåg vad jag gjorde för 15 år sedan;)
Ni är sååååå snygga! Kommer ihåg när Annika och Marika klippte av sig håret, minns du?;)
Kraaaaam K
Om inte de är försent så vill jag oxå ha ett öndkeinlägg!? Har varit en sjuk stressig vecka så kG har knappt hunnit blogga själv och ännu mindre läst bloggar :(
Fråga: vad är/var ditt drömyrke? Hade du tänkt jobba med detta du gör? Eller vad är egentligen ditt drömjobb?
Kram i massor K

Ninni sa...

Jag vill ha ett ego inlägg, vad är det bästa med Linnea och att vara Linnea?

Suzan sa...

Kul att se gamla bilder, jag önskade aldrig ngt inlägg för att jag inte har hunnit läsa att du hade önskemål om såna. Mitt önskeinlägg: Linneas favoriträtter och kanske några recept?

Jenny Shima sa...

Hur livet har förändrat dig när du fick barn skulle vara intressant att läsa. Jag förstår ju att festandet har minskat men hur har du som människa förändrats?
kram