onsdag, december 19, 2012

Dålig dag

Idag har jag en riktig skitdag. Jag känner mig ledsen, arg och allmänt misslyckad och jag vet inte riktigt varför. Eller jo, det är väl inget speciellt egentligen. Det är allt och inget och lite till liksom. Jag har fått ett tråkigt besked idag, stress inför saker som ska göras och hinnas med innan och runt jul. Känslan av att allt man säger eller vill är det ingen som bryr sig om, att inte få någon ordning i huvudet eftersom ingen lyssnar. Ni vet, en sån dag.

I morse skulle vi har utvecklingssamtal på förskolan så jag tänkte att jag skulle springa hem och så köra lite backintervaller. Mmm lycka till, vägarna är rena men det är glashalt eftersom regnet nu har frusit. Så jag "sprang" två kilometer och sen fick jag ge upp. Skit. Och utvecklingssamtalet blev inställt för hon som skulle ha det vabbade men hade glömt meddela oss det och när jag började springa från förskolan var det en av papporna som gick med sina små råttor, eller hundar kanske det var (okopplade givetvis) och en av de små gnagarna kutade såklart fram till mig så jag höll på att meja ner hundfan. Folk är så jävla tröga alltså. Han hade först den ena hunden okopplad, men eftersom att den inte lyssnade på honom så kopplade han den och släppte den andra som lyssnade lika lite den. Men någon av hundarna skulle absolut få gå lös tyckte han väl. Jag skrek: Koppla hunden!! men det gjorde han inte så nästa gång får jag väl sparka iväg den ettriga lilla saken.

Nu när jag ändå är sjukt irriterad kan jag berätta om en annan sak som hände för någon vecka sen. En hund kom springande när jag och Jenny skulle hämta på förskolan och lååååååångt efter kom en kärring och blåste i en jävla visselpipa som hunden sket totalt i. Han var redan framme vid oss och gick med oss när vi fortsatte gå. - Kör iväg honom! skrek den tröga jävla tanten och då skrek jag - Men du får väl ha din hund kopplad om den inte lyder! Men tanten tyckte att vi skulle köra iväg honom och jag sa att hon fick väl springa och komma och ta sin hund. - Säg: gå till matte, ropade kärringen och då fick jag spel och skrek att det fick hon väl för fan göra själv och sen gick jag.

Nej fy fan jävla idioter.4 kommentarer:

Jenny Shima sa...

Vad tradigt, jag börjar snart skrika åt folk som inte kopplar sin hundar för det irriterar mig enormt mycket.
Om du har möjlighet lägg dig tidigt, dra täcket över huvud och imorgon är det en helt ny och betydligt bättre dag.
kram

Anonym sa...

Jag är hemma imorgon och är man och barnfru till tre om du vill komma hemifrån och prata bort några timmar. ❤Elin

Jöns Marie sa...

Vad tråkigt att du har en dålig dag! Förstår mig inte på folk som inte kan koppla sina hundar om dom inte kan hantera dom. Jag är själv hundägare och skulle koppla min hund direkt om någon bad mig av respekt.

Linnéa sa...

Elin: tack, jag hade mer än gärna kommit om jag inte jobbat.... :/ kram!