torsdag, maj 10, 2012

Teddystudien

Det första Nemo sa imorse var: Vi ska åka till Monica idag? Ja, idag var det äntligen dags och han var så glad! Det gick som en dans att sätta på Emlaplåstret som han absolut inte velat ha innan. När vi kommer till Teddy så brukar Nemo leka en stund medan jag och Monica pratar och hon fyller i papper men idag hann vi inte prata klart för Nemo kom själv in och undrade om vi inte skulle gå in i det andra rummet . Han var jättetaggad så vi gick dit och han fick en liten skål med russin och majskrokar och tittar på Bilar medan Monica tog av plåstret och skulle "tanka armen".








Och jag är så imponerad! Det var vi alla. Nemo la fram armen och lät Monica ta flera rör med blod utan att protestera eller försöka dra undan armen. Jag behövde inte ens sitta bredvid honom och hålla armen. Är inte det fantastiskt duktigt av någon som inte ens är tre år? Så det gick snabbt och smidigt och nu ska vi inte dit förrän i augusti igen. Proverna vi lämnade sist såg bra ut och Nemo visar inga tecken på att utveckla diabetes. Väldigt skönt, jag hoppas verkligen han slipper.

Jag hade tänkt ta pojkarna i vagnen så de fick sova lite medan jag promenerade runt i Malmö men det började regna så det kändes inte så kul.
Väldigt typiskt då jag tjatade på Jörgen igår tills han lagade punkteringen på däcket som varit i flera månader på dubbelvagnen, och imorse åkte vi förbi hans jobb så han pumpade däcken. Men det kommer fler gånger och nu kan jag passa på att dammsuga och städa lite när vädret ändå är så trist.

3 kommentarer:

Ninni sa...

Så duktig han är!! Hejja Nemo!!

Jöns Marie sa...

Det var riktigt bra gjort av Nemo, vad han är duktig!

äppelblomman sa...

Åhh ja grymt duktig!!
Kram K