fredag, maj 18, 2012

Armen - två dagar senare

Jag är blå och lila men det gör inte så ont längre och de två djupa såren har slutat blöda och är inte så "köttiga" längre. Läkaren som kollade på den i förrgår var förbi idag och tittade på det och han sa att det såg jättefint ut, inga senor som var skadade och inte infekterat.


Ägaren till hunden ringde igår igen och de ska prova att kastrera honom efter att ha pratat med någon expert. Tydligen så har ägaren upplevt hunden som otrygg och dominant efter att han blivit könsmogen och han har bitit sin husse i tummen tidigare. När jag kom ut genom dörren så kom hunden emot mig och viftade på svansen när jag klappade honom och att han högg mig kom utan förvarning, det tycker jag känns läskigast. Men jag hoppas han blir tryggare och att de kan lita på honom så pass att de slipper avliva honom, det måste kännas jättehemskt.

Inatt drömde jag att en hund kom emot mig och jag fick total panik och skrek att någon skulle ta bort den och jag känner att jag har blivit rädd. Jag har aldrig någonsin varit hundrädd men bara jag tänker på hur han högg och tänderna satte sig i armen får jag rysningar och känner ett enormt obehag. Det känns så tråkigt och jag hoppas det kommer kännas bättre i framtiden.

5 kommentarer:

Emma sa...

Fy fan! Det är fruktansvärt, det här är sånt man bara läser om i tidningar. Sjukt att du skulle bli drabbad. Nu måste du träffa snälla hundar, och Leon oxå, fastän han är liten är han nog medveten om vad som hände.
Jag tycker det är synd att ägaren har fått som "experthjälp" att det ska hjälpa att kastrera hunden. Nope, det gör det inte. Om hunden är, som han säger - otrygg, kommer det inte hjälpa alls att ta bort hans tuffhetshormoner, tvärtom, osäkra hanhundar kastrerar man inte. Vem vet hur hårt han tar nästa gång.

Jag har tänkt på dig hela veckan, hela din otursvecka. Snart vänder det och då skiner solen på dig. Kram på dig!

Marie sa...

Usch Linnea, det ser riktigt otäckt ut!!! Åkte genom kättbo idag och tänkte på er! :-) Ser riktigt mysigt ut, hoppas du får njuta av er semester här uppe fastän allt tråkigt som hänt dig. Jag skulle vara minst sagt skiträdd för hundar om jag var i din sits...:(

äppelblomman sa...

Nä fy fasen... Tycker de ser väldigt läskigt ut:-( Och jag tror faktiskt inte de hjälper med en kastrering... Har en hund en gång bitit så kan den faktiskt göra det igen... Nej hoppas dom inser att de måste ta bort honom!
Kram K

Anonym sa...

Tycker nog att hunden bör avlivas, tror inte att det hjälper att kastrera. Tur att det inte blev värre, hundbett kan ju ge stora skador om det vill sig illa.
Kram/Lena

Ninni sa...

Usch, ser inte skönt ut!

Du får gärna komma och mysa med Elsa, hon vill bara pussas, så hon är en bra hund att öva med :)