tisdag, maj 22, 2012

Fullt upp

Ännu en sommardag som varit fullspäckad. Direkt efter att jag lämnat Nemo körde jag och Leon till Saxtorp för en visit hos familjen Ernhake. Efter god lunch, hundterapi och en lånetelefon åkte jag hemåt och svängde förbi Rusta och köpte en pool till pojkarna. Jag blev lite carried away och slog till på en stor sak med två pooler med rutschkana emellan och en båge där man kunde fästa vattenslangen så det sprutar vatten över kanan.
När jag hämtat Nemo och somnat Leon packade vi upp poolen och jag letade upp en pump för att blåsa upp åbäket, men tror ni jag hittade någon sån "pip" att sätta på slangen? Ååååhhhhhhh så jobbigt. Prova att säga till en snart 3-åring att vi måste vänta att blåsa upp poolen.. Så jag fick ladda lungorna och blåsa upp skiten och fick en rejäl fylla på köpet. Men det var det värt, både Nemo och Leon hade jätteroligt i den och det var helt underbart att se dem tillsammans. Tyvärr var batteriet i in kamera slut så jag fick inga fina bilder, tog några med Kalles telefon men Blogpress funkar inte på den så jag kunde inte lägga upp dem.


Nu är det dags att sova efter att ha spenderat kvällen i soffan framför Desperate Housewives och GCB. Två avsnitt kvar av DH nu, kan inte fatta att det snart är slut.

9 kommentarer:

Unknown sa...

Vilken häftig kana! Kan tänka mig deras lycka ;-) det hade jag varit. Haha. Avis på er som har sommar, här håller björkarna på att slå ut. Vill ju oxå att det ska bli sommar nu!

Emma sa...

Åh vilken kulig pool det ser ut att vara! Jag är lite nyfiken på hur hundterapin kändes? Jag hoppas du kände dig ok och inte rädd. Förresten? Hade inte du telefonen försäkrad? Eller det känns schysst att vara lite oberoende ett tag :)

Elin sa...

Åhh, vilken kulig pool!
Var den dyr?
När kör ni direkt hit och leker;-)

Linnéa sa...

Elin: vi behåller nog sommaren här ett tag till. ;)

Emma: det kändes jättebra! Elsa är så snäll och jag fick förbereda mig lite. Men hade hunden bara släppts mot mig direkt jag kom hade jag nog blivit lite rädd.

Elin: det kan vi göra snart, har ni mycket framöver? Poolen kostade 499 kr men det är mycket pool för pengarna. :)

Linnéa sa...

Emma igen: jo den är försäkrad, väntar på att polisanmälan ska komma så jag kan skicka in den!

Ninni sa...

Vi vill gärna komma på poolhäng!! Har ni någon eftermiddag eller helg ledig?

Linnéa sa...

Helgerna är tyvärr fulla framöver, men eftermiddagar har vi många!

Elin sa...

Nej vi har inte så mycket fram över på vardagarna.
Tänkte åka till Sjöarna några timmar i morgon, sugna på att följa med kanske?

Linnéa sa...

Ååå imorgon har jag ingen bil. :(