måndag, maj 21, 2012

Premiärbad & Infektion

Vi har haft ännu en sommardag och jag har lyckats bränna ryggen lite så nu är draken röd och fin. Det är så härligt nu när värmen kommit och jag njuter av att vara ute. Inne står min resväska fortfarande ouppackad och det får den nog göra tills det regnar.

Jag fick en tid på NovaKliniken idag som konstaterade att de två djupare såren på armen är infekterade, SUCK. Så sköterskan har tvättat rent dem, löst upp och plockat bort sårskorpan och gjort ett omslag med någon salva och så ska jag dit på torsdag igen. En stelkrampsspruta fick jag också så nu är jag skyddad tills jag är typ 50.

På vägen hem köpte jag lite blommor och basilika som jag har planterat och det blev så fint! Bilder kommer i ett eget trädgårdsinlägg. Efter att Nemo hämtats mötte vi upp Jenny och Oliver och åt glass på Niroma och när vi kom hem hade grannarna tagit fram en bassäng och rutschkana. Vi gick över så Nemo fick bada och pojkarna hade så roligt och Nemo ville aldrig gå hem. Pool och rutschkana står på inköpslistan nu, ska försöka fixa det imorgon!


Jag avslutade dagen med en springtur. Nu vet jag ju inte hur långt det blev men jag sprang ungefär en halvtimme så det blev väl 4,5-5 kilometer. Störigt att inte ha RunKeeper! När jag fixat RunKeeper igen ska jag ge mig på milen, det är nästa utmaning.

Nu ska jag gå ner och lägga mig i soffan och äta lite jordgubbar och njuta av tystnaden.

Inga kommentarer: