måndag, maj 28, 2012

Badankor

Trots sömnbristen har jag inte varit så sjukt trött idag utan vi drog iväg på äventyr! Jag, Nemo och Leon körde till Saxtorpsjöarna för sol och bad med familjen Ernhake. Ninni hade fixat en jättegod picknick och Nemo och Cedric badade och lekte. Och Leon älskar att bada, han blir helt vild direkt han får se vatten och blir urförbannad om han inte får krypa i. Jag var lite rädd att han inte skulle vara så glad för vatten eftersom vi inte gått på babysim med honom men han är galnare än vad Nemo var. Och det är jättekul, jag älskar att bada och har alltid gjort, Kalle och Nemo också så det hade ju varit tråkigt med ett barn som inte ville hänga på stranden. Han kröp ut så långt han kunde i sjön och sen satt han där och bubblade vatten med munnen tills han hackade tänder.

Vi hängde på Ernhakarna hem och Leon och Lily somnade och Nemo och Cedric lekte så jag och Ninni kunde sitta i solen en lång stund och bara prata. Ingen som kom och ville ha vatten eller ny blöja, inget mamma-mamma-mamma eller någon som ville klättra på en. Märklig upplevelse.

Vi kom hem vid 16-tiden, Jörgen hälsade på och vi åt god lax till middag utomhus. Det ska ju bli regn och kallare ute nu framöver så vi ville ta vara på den fina kvällen. Och jag stack ut på en löprunda när barnen lagt sig. Det är så härligt nu när det är ljust och varmt så länge så jag kan ge mig ut lite senare och inte direkt efter maten. Det blev en runda på 5,6 kilometer och nu är jag härligt trött i kroppen.



4 kommentarer:

Ninni sa...

Tack för en härlig dag!!

Unknown sa...

Blir så inspirerad av dig Linnéa! Funderar oxå på att börja springa.

Elin sa...

Åh så härligt ni har haft det.
Blir lite avis...
Vi var på sjukhuset mellan nio och halv två.
Sen skulle vi fixa pass till Noa och fick vänta i två timmar.
Hade varit roligare att bada i sjöarna.
Lova mig att vi gör det så fort det fina vädret kommer igen;-)

Elin sa...

Här är också en till som blir inspirerad till att springa... Kan du inte berätta lite in hur du började, vad man ska tänka på, hur man gör för att vilka springa igen...?