onsdag, februari 01, 2012

Tired Mama

Leon tar knäcken på oss snart. Jag vill inte vara gnällig och klaga men det är så frustrerande att han inte vill sova och inte kan komma till ro. Fram till idag har han iallafall sovit på morgnarna men imorse började han skrika vid tio i fem. Jag undrar så vad det är men jag gissar på en fas i utvecklingen där han börjar förstå att han är egen person och inte finner ro i sig själv. Jag hoppas innerligt att det var en engångsföreteelse med den tidiga morgonen iallafall..

Leon sov en stund på dagen iallafall så jag fick lite tid att baka mellismuffins och mellisbars. När vi hämtat Nemo matade vi ankorna och mötte Nemos farmor vid bussen. Hon har lekt med Nemo och Leon har sovit en stund så jag har lyssnat på musik och druckit te. Ensam. Lovely! Nu är Leon med och leker och jag har övergått till ett glas vin och ska laga middag nu, laxpasta med saffranssås blir det idag!



1 kommentar:

Elin sa...

Känner igen det där med att inte komma till ro... Molly sover nästan inget på dagarna, max nåt 20min-pass... På kvällarna tar det minst en timme innan hon somnar, och jag kan nog komma på fler än ett sätt som är roligare att spendera sin kväll på... Jag försöker tänka att de blir äldre och förståndigare till slut :)