måndag, februari 27, 2012

Snart läggdags

Det har varit en väldigt bra dag. Leon har sovit och ätit sjukt bra och har inte vaknat till sen jag la honom *peppar peppar*. Båda barnen har varit lugna och goa och vi har haft det väldigt mysigt. Kalle sover i Malmö ikväll för att kunna plugga ifred så jag har virkat och kollat webtv hela kvällen. Nu vill jag bli klar med filten för jag har kommit på en sak jag vill virka till Nemo, men jag på påbörjade precis det åttonde och sista nystanet och sen är det "bara" volangen kvar. Det är i och för sig fyra nystan men det blir kul med en annan färg och annat mönster.

Nu ska jag borsta tänderna och krypa ner i sängen. Morgondagen blir lugn, har bara utvecklingssamtal halv två och så hoppas jag att Jörgen kommer med nåt superduperlim och kan laga ett par skor jag råkade ha sönder förra veckan. God natt!





Nemo och Lovikk på promenad igår. Jag hoppas jättemycket att Nemo och Leon, eller iallafall någon av dem, kommer dela mitt kaninintresse. Då kunde de få varsin egen kanin och så kunde vi tillsammans hålla på lite med utställningar, lite uppfödning eller kanske hoppning vilket jag skulle vilja göra när de är lite större och mer tid finns.

2 kommentarer:

Elin sa...

Flåt...

Linnéa sa...

Ha ha inte så jag menade. :) Det är så avkopplande att fixa med filten på kvällarna. :)