lördag, februari 11, 2012

Snusverkstad

Kalle håller på att göra eget snus. Det luktar skit och han ska ockupera ugnen i 36 timmar. Han har lånat en ugnstermometer och springer hela tiden och kollar temperaturen och läser i sin broschyr och pratar om sitt snus. Hoppas han lyckas med det iallafall för annars får han snusa sketaäckligt snus i flera veckor. För sluta är visst lite för komplicerat. Nu tycker han att jag ska göra eget vin men jag känner inte att mitt behov av vin är så stort att jag måste göra mitt eget. Han är rolig min Kalle. När vi träffades pratade han bara om ormar och asfalt, nu är det lastbilskort och snus 24/7. När jag berättar eller pratar om något hummar han mest lite halvhjärtat.


Sommaren 2007. Det var alltså så man såg ut innan man fött två barn och fick sova på nätterna.

3 kommentarer:

Emma sa...

Lika söt då som nu. Har faktiskt varit inne lite på att göra eget vin, frågan är ju om man verkar lite väl "alcoholic" då?

Suzan sa...

Men hallå, dig "känner" ju jag!
Sån tur att du slängde upp en bild från -07 för jag hade aldrig känt igen dig annars, haha.. Vi har hängt susp. tillsammans, visste inte ens att du var Skånebo och nu har jag också flyttat ner hit =) Hej hej!

Linnéa sa...

Suzan: ha ha det är så lustigt! Jag kände igen dig sist du kommenterade men kunde inte Placera dig men nu vet jag ju, vad kul! Vart i Skåne bor du?