måndag, februari 13, 2012

Gulliga ni!

Jag blir så varm inombords av era kommentarer, vare sig de innehåller tips och råd, kramar eller några peppande ord! TACK!

Jag ringde BVC idag och fick massa stöd av vår sköterska Tina. Hon är helt underbar och det har jag tyckt sen första gången hon kom hem till oss när Nemo var nyfödd. Hon tar det direkt på allvar när man tycker att något är jobbigt och tar tag i det på en gång. Det känns skönt att ha hennes stöd och på onsdag ska vi komma på en extra läkarkontroll, kolla vikten och ta ett blodprov för att utesluta till exempel glutenintolerans. Jag fick även ett nummer till en kvinna på barnpsyk i Lund dit hon tyckte jag skulle ringa för mer stöd. Bara det här samtalet har gjort att det känns lite bättre. Antagligen är det "bara" så att Leon är lite skör och nu när han har upptäckt att jag kan försvinna från honom så blir han totalt livrädd när han vaknar och jag inte är där. En fas alla bebisar går igenom men vissa är känsligare än andra. Det är bara att försöka komma igenom den med förståndet i behåll..



3 kommentarer:

Lina sa...

Är numret till spädbarnsteamet i Lund (ingår i Bup)? Där har vi varit med Rebecka för att få hjälp kring hennes skrikande. De var suveräna! Rekommenderas!

Mirja sa...

Läste nyss dina inlägg och förstår hur skör man blir av sånt här, Silas hade oxå en sån period och man kände sig totalt maktlös. Skönt att din sköterska på Bvc finns som stöd.

Marie sa...

Bra BVC-kontakt är GULD värt!! Hade en toppen sköterska när Axel var liten som vi saknar såååååå....
Kram kram