söndag, februari 05, 2012

Ambivalent

Jag har massa saker att blogga om men jag är så trött och orkar inte formulera ett långt inlägg så här kommer det lite snabbt bara:
- Värmepumpen la av igår och det var så kallt så kallt här. INOMHUS kanske jag ska tillägga så folk inte tror jag gnäller på några minusgrader utomhus. Det gick inte att få tag på någon som kunde hjälpa oss men tillslut lyckades vi slå om till elpatron och värmen kom sakta men säkert tillbaka.
- Vi var hos Ninni och Mikael igår och hade det jättemysigt. Vi spelade spel, åt gott och pojkarna lekte och såg på film.
- Leon kom in i fas men föll ur dem igen. Ska vi inte kunna umgås med folk för att han inte klarar av minsta lilla rutinändring? Man kommer ju undvika att vara social för att man inte orkar med att han faller av banan.
- Jag är så trött på knäppa-på-näsan-människor som vet allt bäst och ska lägga sig i sånt de inte har med att göra.
- Jag har bara sprungit en gång den här veckan för att knäet gjort ont och det varit så kallt. Jag vet inte hur jag ska klä mig för utomhusträning i femton minus, har nog inte ens kläder som skulle funka för det.
Min hjärna är så överhettad att jag glömmer precis allt!

Så, det var allt för mig idag!






2 kommentarer:

Marie sa...

Åh! Fy attan för 14 grader innomhus!! Hoppas ni får hjälp med pumpen imorrn, kan inte va kul att ha på elen...lider med er!

Härligt och rakt inlägg! Gillart!! =)

Kram kram!

Louise sa...

Jag har också funderat på hur man tränar utomhus när de är så här kallt. Svaret fick jag igår men det kändes lite väl ambitiöst: när en man joggade om mig iklädd en gasmask och camoflashmönstrad jacka och mössa. Matchat med de där supertajta brallorna en del löpare och skidåkare har.
Måste säga att jag blev nästan lite rädd..

Förlåt för igår föresten. Jag måste missat en rad i i ditt inlägg för jag såg idag att du skrivit att de var 14 grader inne. Inte ute.. Sorry