måndag, februari 20, 2012

Dagens tips!

Det finns en bok som heter Att växa och upptäcka världen som rekommenderas av BVC och "alla" som läst den säger att den stämmer klockrent in på deras bebisar. Den handlar om bebisars utveckling och man kan se rätt så precis när det är i en utvecklingsfas och läsa om vad som händer och kanske få svar på varför de beter sig lite "knöligt". Boken har sålts i pocket för runt 40 kronor men finns inte att få tag på längre förutom för typ 300 spänn på Tradera, MEN! Den finns att ladda hem som app och kostar 7 kronor och där fyller man i när barnet var beräknat och så ändras det automatiskt och man kan följa vad som händer. Appen heter The Wonder Weeks och är på engelska men inte alls svår att förstå.


Det finns olika mappar i appen och under Leaps kan man vända telefonen och då kommer den här kartan fram. Det blå ansiktet visar var Leon befinner sig just nu.

4 kommentarer:

äppelblomman sa...

Men gud vilken bra app! Synd att inte den boken säljs längre... Kanske något som BVC skulle satsa på?!
Kram K

Linnéa sa...

Boken har slutat tillverkas men jag har tipsat vårt BVC om appen så de kan tipsa vidare! Gör det du med, de flesta har ju iphone nuförtiden och det är ju så smidigt att kunnA kolla i mobilen. :)

Magdalena sa...

Du har min bok va? Puss!

Linnéa sa...

Maggi: jajjamän!