fredag, februari 24, 2012

Åt rätt håll

Det känns som att det går åt rätt håll med Leon nu. Det handlar väl lite om hur man tacklar det och för mig med ett stort kontrollbehov blir det jobbigt när det inte blir som jag tänker mig. Men som sagt, jag hoppas det bara blir bättre nu!

Vi har haft en riktigt bra dag. Började med att sova till 7 och sen ligga i sängen och mysa med en kvittrande bebis och efter en stund kom Nemo också ner till oss.


När Nemo lämnats på förskolan körde jag och Leon till Willys och storhandlade så nu är kyl, frys och skafferi fyllda inför helgen. När vi kom hem sov Leon och jag städade undan lite och bytte sängkläder, och så vädrade jag i sovrummet för idag var det 10 grader varmt ute! Synd att det blåst så mycket, annars hade jag satt mig ute och druckit te.

Vi hämtade Nemo vid två och traskade ner på byn och inhandlade en födelsedagspresent och fikade på Kanelbullen. Nemo tog en chokladboll och Leon en semla.





Nu är vi hemma, Leon sover och jag och Nemo lyssnar på Peps Persson. Det är hans idol och han dansar alltid när vi lyssnar på honom och så har han en tekula som mikrofon, sjukt gulligt.

Inga kommentarer: