torsdag, juni 03, 2010

Vi kom fram till Mora som vi skulle och tågresan gick jättebra. Nemo var väldigt duktig men sov kanske 45 minuter sammanlagt under hela dagen. Det var ju så mycket att kolla på hela tiden. Men matning och blöjbyte gick bra och jag fick hjälp av och på tågen.

Idag har den blivande bruden Marie varit här och vi har gjort en testsminkning och testhåruppsättning. Vi provade två olika sminkningar varav bruden föll för en i vinrött och guld vilket passar jättebra till hennes rödbruna hår och blommorna som går i rött, orange och vitt. På lördag ska vi sätta i en slöja och rosor i håret också, det kommer bli så fint.

Jag ska även fota på bröllopet så vi har varit i kapellet och provfotograferat lite och gått igenom hur vi ska fota efteråt utanför. Vi tog även en sväng till bystugan och kollat vart gästerna ska fotas.

Jag ska alltså göra brudens hår och smink och även brudtärnans och tärnans så det blir fullt upp på lördag. Förhoppningsvis hinner jag fixa iordning mig själv också.

Jag provade Malungsdräkten idag och Nemo gapskrattade när jag fick dra in magen allt jag kunde för at knäppa den. Det hade ju funkt om det varit nödvändigt men jag tar den gröna klänningen istället. Såklart har jag glömt att ta med en bh som funkar till den så vi måste akutåka till Mora imorgon så jag kan köpa en.

Imorgon kväll ska vi ha lite tjejkväll med vin och snacks och det ska bli mysigt. Marika kommer nog imorgon efter jobbet också så det blir en rolig dag.

Nu ska vi äta, grillspett!

3 kommentarer:

förvirrad glass sa...

Du säger att du bara har ett syskon - en storebror. men så skriver du att du har en lillasyster som hete Marie. WHAT?

Jenny Shima sa...

Vad skönt att allt gick bra och att ni kom fram ordentligt.
Kram

Linnéa sa...

förvirrad glass: ja tänk så snurrigt allt kan bli. marie är inte min lillasyster by blood men hon har hängt efter mig hela sin uppväxt så hon har alltid varit som en lillasyster för mig. vi är släkt, men på ganska långt håll.