söndag, juni 20, 2010

Det är en seg dag hemma hos familjen Siljesvärd-Jönsson idag. Vi var på Albas dop igår i St Petri kyrka i Malmö och sen mat och presenter hemma hos Maggi och Ola. Dopet gick jättebra, Alba var hur duktig som helst och tillägnades två vackra sånger. Efteråt fick vi jättegod paj och cheesecake och det var ingen LCHF-dag kan jag lova.

Framåt kvällen åkte vi hem, lämnade av Nemo och jag bytte klänning eftersom Nemo kastat fruktpuré på mig, för att sen dra vidare till Kalles kollega som hade 50-årsfest. De hade förhört sig om vad jag drack så det fanns en flaska rödvin öppnad till mig när jag kom. Stämningen var hög och det var väldigt trevligt. Kul att få träffa de Kalle jobbar med och få ansikten till alla namn jag bara hört innan. Värden och värdinnan bodde i ett megastort hus i Odarslöv med stall och pool som de ska sälja för 7 miljoner om någon är sugen. Det var inget snålande med spriten och det fanns öl, vin, snaps, jäger, turkisk peppar, Amarula, Jack Daniels och mycket mer. Gästerna var ju inga smuttande typer heller utan det shottades friskt och alla blev rätt bra dragna. Själv tömde jag en och en halva flaska rött vin innan det var dags att åka hem.

Kalle blev rätt så full och undrade idag om jag tyckte han gjort bort sig. Det tyckte jag absolut inte utan den enda som var lite pinsam var dottern i huset, en 22-åring som efter att ha skränat om att hon tålde hur mycket sprit som helst hoppade i poolen med alla kläderna på. Efteråt bytte hon om till strumpbyxor som var transparanta med vitt rosmönster och ett vitt linne. Och inga underkläder. Alls. Sen bjöd hon upp allas män och babblade om att hon bara var 22 och verkade känna sig ung och sexig i jämförelse med allas gamla fruar.

Vi kom hem vid 3 inatt och det var Kalles Nemo-morgon så han fick släpa sig upp fast han mådde skit. Själv sov jag till 12 (!) vilket inte har hänt på jag vet inte hur länge. Nu ville jag börja sätta upp de nya hyllorna i köket och Kalle skulle hjälpa mig men han höll på att spy så han fick gå och lägga sig igen. En underbar söndag med andra ord.

1 kommentar:

Jenny Shima sa...

Det verkar som att ni hade roligt i alla fall och det är det viktigaste :).