onsdag, juni 16, 2010

Solen strålar från en klarblå himmel idag, hur underbart är inte det? Vi ska strax iväg på babysim, Nemo ligger i vagnen och sover och inväntar avfärden.

Eftersom Nemo envisas med att gå upp satans tidigt så har jag faktiskt hunnit med att städa här på morgonkvisten. Köket är klart, badrummet och tv-rummet är klart och i sovrummet har jag rivit ur alla gamla sängkläder så jag kan byta sen. När jag kommer hem är det bara dammsugning och tvättstugan kvar. Och att lägga i nya sängkläder.

På tal om sängkläder så har jag beställt lite nya på olika reor. Ett rosa med vita prickar som vi redan har, men jag tog ett för en enkelsäng och ska sy om det till Nemo så vi kan matcha. Sen beställde jag ett rosa och vitrutigt påslakan till vårt dubbeltäcke och ett till ett enkeltäcke så Nemo även här kan matcha. Spana in Ellos, jättebilligt! Speciellt bra för oss som har megastort täcke, de påslakanen är ju lite dyrare.

Idag ska jag SOLA och måla om cykeln. Jag köpte färg igår på Biltema plus barnsits och en fin, röd hjälm med havstema. Maggi hängde med ut till Svågertorp så vi tog en tur på Stoff och Stil och Ikea också. På Stoff och Stil köpte jag halvmeter långa bitar av lite olika fina tyger som jag har planer att sy en lappfilt att ha som sol- och sovskydd till vagnen. Just nu har jag en stor mörkbrun filt och det är inte så fint. Maggi köpte rosa tyg, likadant som det vita jag sydde koftan till Nemo av, och gav till mig så jag ska sy en likadan kofta till Alba. Det är den största komplimangen när Maggi, som är petigast och kräsnast i världen, tycker att något jag själv sytt är så fint att hon vill ha en likadan. Hon trodde till och med att jag köpte koftan på en fin nätaffär för barnkläder innan hon läste jag gjort den själv. Jag är stoltast i världen!

På Ikea köpte jag hyllplan till köket eftersom jag ska byta ut fotovägen mot hyllplan med vita konsoler från Indiska som jag ska köpa på lördag. Funderar på om jag ska klä hyllorna i grön vaxduk med vita prickar eller om jag ska ha dem helt vita. Har inte bestämt mig än. Jag köpte även plastblommor till min cykelkorg, en mjukismus till Nemo och en söt liten mjölkkanna att ha på mina nya hyllor i köket. Är inte shopping det absolut bästa som finns??

Några av mina nya yger

1 kommentar:

Magdalena sa...

Du är så pysslig, sötnos! Älskar också att pyssla, det är det roligaste som finns. Love you!