fredag, juni 04, 2010

Fast jag varit vaken sen 5 imorse är jag inte så trött och jag tror inte jag kan somna om jag lägger mig nu. Jag och mamma hade en trevlig tur till Mora och Nusnäs idag och köpte lite småsaker. Jag köpte ett jättefint armband och som jag ska ha på bröllopet imorgon och det kommer vara skitfint till min gröna klänning.

Marika har varit här idag och vi har suttit ute i solen, hon har klippt min pappa och så har vi grillat älgfilé. Tyvärr kunde hon inte sova kvar för hon ska köra sin syster och kusiner till Göteborg imorgon för de ska gå på Green Day.

Egentligen skulle jag, bruden och tärnorna ha tjejkväll i friggeboden men det har kört ihop sig så de har inte tid. Stackare, de har stressat hela dagen, brudgummen blev kidnappad till svensexa idag av alla dagar och jag hoppas Marie kommer få iallafall lite sömn inatt. Själv är jag nervös över att vi inte kommer komma igång i tid med hår och smink imorgon och sen självklart över talet. Jag är rätt så nöjd med det och tycker nog det är bra med framförandet kommer bli darrigt. Jag hatar att prata inför folk. HATAR.

Mitt hår är färgat och naglarna fixade och jag går upp tidigt imorgon och duschar och kanske hinner jag fixa mig själv innan bruden och tärnorna kommer. Håll tummarna för att vädret blir fint och att sminket och håret blir bra imorgon!

2 kommentarer:

Mirijam sa...

Svensexa dagen före bröllopet? Låter totalt livsfarligt i min värld!

Linnéa sa...

I know, ångest!