onsdag, juni 30, 2010

Idag for vi in till Mora eftersom regnet har öst ner. Det är mycket rea nu i butikerna så jag har gjort lite fynd. En klänning på Cubus för 99 kronor, fyra pocket för 88,50 på Åhléns (och jag hade rabattcheck på 50 kronor så jag betalade bara 38,50) en söt present till Alba, byxor till Nemo och presenter till Theo och Noah. Vi träffade min moster i Mora och hon undrade vad Nemo ville ha i 1-årspresent eftersom hon ville köpa en i förskott nu när vi sågs. Jag hade tänkt kolla om det fanns någon dockvagn eftersom han tyckte Theos var så rolig att knalla omkring med så vi gick in på Leklust och hittade en skitfin trädockvagn i gammaldags stil som var nedsatt till 249 kronor. Nemo älskar den och går runt och ler hela tiden. Jag ska ta kort på den så ni får se hur fin den är.

Imorgon ska vi ha lite grillfest med grannarna. Emma, Lotta och jag har lekt hela somrarna sen vi var jättesmå och det är så roligt att Emmas barn och Nemo är rätt så jämngamla. Theo är två år och Noah är 5 månader. Vi sa alltid när vi var yngre att vi var tvungna att skaffa barn samtidigt så de kan ha lika roligt på somrarna som vi har haft, och så blev det så. Bara Lotta kvar men om hon får sitt första snart och sen får jag ett till så blir det perfa.

Finvädret är på väg tillbaks så det blir nog varmt och skönt imorgon igen. Kanske kanske jag ska våga mig på ett bad. I år är det inte temperaturen som skrämmer mig utan mer bikinimomentet...

Inga kommentarer: