söndag, juni 20, 2010

Jag och Kalle sitter och tittar på ett sammandrag av gårdagens bröllop och jag undrar följande saker:

Vad händer om Victoria och Daniel:
  • Inte kan få barn?
  • Får tvillingar? Vilken tvilling blir kronarvinge?
  • Får utvecklingsstörda barn?

5 kommentarer:

Hanna sa...

Kanske händer det såhär? http://blogg.aftonbladet.se/pappabloggen/2010/06/victoria-och-daniel-ar-2015-novell

äppelblomman sa...

Förmodligen är de testade så att de är W"gjorda" för varann. Eftersom att Daniel är transplantrerad av ena njuren s har han förmodligen redan frysit in spermier så att det kommer nog inte ske på naturlig väg. Men det vette sjutton om det skulle bli något fel på det????
Kram K

Jenny Shima sa...

Skulle det vara så att de inte kan få barn så kan de adoptera men det barnet ärver inte kronan. Då går kronan till nästa i tronfölden som är prins Carl Philip och hans eventuella barn och skulle det inte finnas några barn där så är nästa prinsessan Madeleine.
Vid tvillingfödsel bör ju den tvilling som föds först vara den som blir tronarvinge. Vad jag vet så har det inte fötts några tvillingar i släkten Benradotte men prins Daniels morfar var visst tvilling.

Vid utvecklingstört barn så blir det nog den som är frisk som ärver kronan. Jag gissar att de kommer att skaffa tre barn eller fler.

Prcis som Äppelbloman skrev så har de säkert redan kollat upp fertiliteten innan.

Anna sa...

Jag sa exakt samma sak igår till Anders. Tänk om Vickan och Daniel kommer att behöva gå igenom allt som vi har gått igenom! Undra om dom då tystar ner det eller gör det offentligt?

Linnéa sa...

vad kul att få svar på sina undringar, ni är så kloka!

anna: ja du, inte tror jag de skulle vara speciellt öppna med det och inte skulle de behöva vänta på sommaruppehåll heller!