tisdag, juni 22, 2010

Det har varit en fantastisk sommardag och vi har varit ute på språng sen tidig förmiddag. Vi träffade de andra mammorna och bebisarna vid 4H-gården och tittade på djur, fikade och lekte i lekparken. Vi försökte ta ett foto på alla de jämnåriga bebisarna, vi som följts åt sen de låg i magen men det var lättare sagt än gjort.




Efteråt traskade vi vidare till BVC där Nemo vägde 10,4 kg och mätte 75,5 centimeter. Han är så stor min lilla kille! När vi kom hem var Kalle redan hemma så vi satte äntligen upp hyllorna ovanför köksbordet och det blev jättefint.



Ikväll har vi grillat och det blev så gott! Har ni gjort getostgrillade paprikor någon gång? Skitenkelt och megagott. Ta 200 gram getost och mosa ihop med 2 matskedar honung. Dela två paprikor två eller fyra delar (per paprika) och vänd i olja. Salta och peppra lite. Sen fyller man paprikorna med getostblandningen och grillar ungefär 8 minuter med skalsidan ner.

Dagen har verkligen rusat iväg och imorgon ska vi åka till Dalarna. Jag ska städa och tvätta det sista imorgon och sen packa. Jag hoppas på fint väder så vi kan vara ute lite och bada och ha det gött i solen också.

2 kommentarer:

Lundström sa...

Paprika fyllda ska jag pröva, låter mums.
/M

Evelina sa...

Kul att Alve väger typ lika mycket....