lördag, mars 01, 2008


När jag var i 13-årsåldern älskade jag Aerosmiths videor till Crying och Crazy. Låtarna var så fantastisk bra men det jag tyckte mest om var Alicia Silverstone och Liv Tyler. I videon till Crazy var de så häftiga och snygga när de hoppade in i sin bil och slängde av sig skoluniformerna. Det bästa i hela videon tyckte jag var när Liv Tyler uppträder på amateurs night iklädd utsvängda tighta silverbyxor och en silverbh. Jag var så avundsjuk och fattade inte hur någon kunde vara så snygg. Hon var så cool som kunde kasta kläderna på scenen och uppträda som en riktig rockstjärna "bara så där".

I videon till Crying kunde jag inte förstå hur någon kunde vara så modig och snygg som Alicia när hon tatuerar sig på bröstet och piercar naveln. Jag ville också ha långt snyggt hår, slitna jeans och tatuera mig och pierca mig och ge mig ut helt ensam och alla skulle tycka att jag var så där snygg.




1994 kom videon till Bon Jovis Always och den kunde jag också se hur många gånger som helst. Tjejerna där var också så fantastiskt vackra och Keri Russels hår var ju bara att drömma om. Då tyckte jag hon var den snyggare av de två tjejerna, idag tycker jag dock den mörka är hundra gånger vackrare. Och killarna sen, phew! Jag älskade killar med page då och i videon fanns där två stycken riktigt snygga pagekillar, en ljus och en mörk.



Det är så roligt att titta tillbaks på dessa tre videor för jag kan komma så långt bak i tiden, och känna det jag kände när jag var nybliven tonåring. De tjejerna var mina ideal för de hade allt; de var oemotståndligt snygga, coola, självständiga och levde livet.
Jag tycker samma sak idag om dem, förutom om Keri Russel, att spela den där lama Felicity-bruden måste vara det dummaste hon gjort.

Berätta om er musiknostalgi från tidiga tonåren! Det är så kul att höra vad andra älskade och varför.

3 kommentarer:

Anonym sa...

med tanke på den första videon så ska du snart få uppfylla din SILVER-dröm.. du ska ju ha klackar o silvertejp på examen!! remember??

Anonym sa...

Det här var nästan lite läskigt! Jag kände precis samma som du när jag var i den åldern kring de där 3 musikvideorna. :)

Anonym sa...

ja va tvungen å sätta på aerosmith skivn å lyssna på crazy å herregud vilka minnen som dök upp, hånglet me första killen när ja gick i sexan.. åååhhh underbart! guns n roses va mina stora idoler dom me, axl rose va min drömman, kan ju tyvärr inte säga det längre han är ju inte direkt det finaste längre :)