fredag, mars 28, 2008


Okej, fortfarande butt-ugly. Kalle tyckte att "det var väl inte så farligt men att jag behövde ju inte ha det så kort någon mer gång". Jag fattar inte vad som hände, jag ville klippa upp håret bak och sen klippa topparna runt om. Frisören måttade med fingrarna hur mycket hon tyckte behövdes och jag tyckte det var rimligt. Men på något vänster sitter jag nu här och är korthårig. Och nu kommre det bli så att alla kommer säga att "ååå det var inte alls fult" men i själva verket skulle de hellre dö än att klippa sig så här. Jaja, jag får väl ha peruk när jag ska på fest imorgon.

Fest hos Nina imorgon alltså. Ska bli kul att se deras nya hus och träffa mina käraste vänner igen. Saknar Maggi speciellt mycket och ska ge henne en stor kram imorgon. Jag har dock ett outfitsproblem: Vilken av dessa klänningar ska jag ha?


Just nu lutar det nog mest åt den gula, men jag har egentligen inga skor som passar till den. Till den svarta har jag både röda och svarta skor som skulle vara fina till. Men det blir väl de svarta till den gula, eller de svarta och guldiga. Jag ska tona håret också, kanske det blir bättre med lite färg iallafall.

Ja förresten, FUNNY STORY! Hos frisören idag pratade vi om att jag nyss flyttat till Veberöd och när jag berättade vilket hus vi köpt så visade det sig att den 80-nånting gamla tanten gått till samma frisör! LOVELY. Hon kanske tänkte att om jag tagit över tantens hus så kunde jag tänka mig en liknande frisyr. Jag ser alltså ut som en tant, så nu vet ni det.

Imorgon förmiddag ska jag till Björnstorp på kaninutställning och det ska bli jättekul! Hon jag ska köpa en jätte av ska dit och kommer att ha med sig några av ungarna ur kullen jag ska köpa från. De kommer vara leveransklara om 3 veckor så nu måste herr Jönsson börja bygga en stor kaninbur eftersom jag hoppas min jätte kommer bli en stor kille på närmare 10 kg.

Nu ska jag börja laga middag, det blir någon form av laxgratäng med broccoli, majs, ärtor, pasta och citronsås. Om det blir gott får ni receptet sen, jag har hittat på det själv!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Tråkigt att du inte blev nöjd med klippningen! Hoppas att håret växer snabbt och att du får en frisyr att bli nöjd med sen...

Anonym sa...

Du är säkert jättefin. En skönhet klär i allt.
Saknar dig med älskling! Mysigt med övernattning imorgon. Ring mig på mobilen så bestämmer vi mer! Puss/magdalena

Anonym sa...

HATAR när håret e fult (kvittar va andra säger, känslan e lika med KRÄK) stackars dej me andra ord.. Jag tycker du ska ha den gula klänningen för den andra kan jag mer tänka mig dig i, alltså mest DU & skulle därför vilja se dej i den andra- den gula! Gillar den färgen me.. hm.. hej o hopp (jag har längre hår än dej, mohahah)

LolitaRegina sa...

den gula såklart! jag har den ju också, men har inte premiärhaft den än.. känns inte så motiverande med fina sommarkläderna när snön ligger kvar utanför.. :(

MajjaStar sa...

Den svarta är så fiiiin och på väg hem till mig :)