söndag, mars 09, 2008


Nu är sista helgen som Malmö-bo snart över. Igår var vi hos Kalles föräldrar för att vänja oss lite vid lantlivet och lantluften så vi inte får en chock när vi flyttat. Vi klappade alla fina lammen och jag dör lite varje gång de tittar på mig. Lamm är bland det finaste som finns, jag vill ha ett eget lamm.


Vi fick en massa goda smörgåsar till frukost, jättegod middag med vin och på kvällen åt jag massa goda nötter och drack lite mer vin. Vad är VK? Men jag tröstar mig med att jag har mina non-VK-dagar på lördagar och hoppas det går bra ändå. I det långa loppet gör det inte så mycket även om det går lite långsammare.
Vi, eller mest Kalle, byggde ett kaninhus till Lillan och hennes nya kille. Det blev jättefint och ska stå inuti en gammal rävbur där kaninerna ska bo. Lillan tycker det ska bli spännande men lite konstigt att flytta till landet eftersom hon varit stadskanin i hela sitt liv. Men hon är ju van att vara på sommarläger i Kättbo så det kommer nog bli bra. Hon är mest orolig över att behöva frysa men hon ska inte vara ute på nätterna förrän det blivit varmare.

Jag sågade lite brädor men annars så gosade jag mest med lammen. Kalle var ute till typ 23 och byggde. Jag gav upp vid 20 och gick in och satt udner en filt och såg melodifestivalen och drack vin istället.


Jag sparkade boll med Sickan också och den hunden ger sig aldrig. Hon är helt sjukt galen i bollar och kan hålla på i evigheternas evighet. Kalle sa att hon nog hade passat Juristens pojkvän som också bara verkar ha bollar i skallen, haha!



När vi körde hem vid halv ett-tiden på natten så möttes vi plötsligt av sjukt mycket polisbilar som stod vid kanten av vägen och blinkade en lång sträcka. Det var så spännande och sen såg vi en krockad bil i skogen och poliser som gick där och lyste med ficklampa. Det kändes som man var med i en Wallander-film eller något och vi låste dörrarna så vi inte skulle bli stoppade och utryckta ur bilen av ett gäng galna mördare eller bankrånare på flykt från rättvisan. Vi klarade oss med nöd och näppe hem och idag kunde man läsa det här i Sydsvenskan.


Jag blev väldigt besviken måste jag säga. Så mycket poliser för en biltjuv? Bara en biltjuv? Bilen var inte ens nåt att ha, en vanlig skitbil liksom.

Nu är det dags för att ta tag i verkligheten på Vitemöllegatan igen. MYCKET ska packas och fixas och en miljonm samtal ska ringas. Men samtalen får vänta tills imorgon. Veckan som kommer är fullspäckad minst sagt. Två bankmöten i Tomelilla, lunchdate, träff med uppsatshandledaren, plugg i Ystad, böcker ska läsas och examensarbete ska böra skrivas, mycket träning, packning och sist men inte minst: Flytten.
GALET!!!

7 kommentarer:

LolitaRegina sa...

gud, vad fin bilden är på dig där du håller i det vita lammet! helt ljuvlig!

Anonym sa...

Fy så härligt för dig att det äntligen är dags! Vill ha tonvis med foton så fort du har möjlighet att ta på det nya hemmet :D

schmut sa...

lamm studsar fram som små bollar. synd att man själv inte kan göra det...

Anonym sa...

Är flytten närmare småland tro? :-)

Anonym sa...

hejsan, jag har läst din blogg ett bra tag och tycker att du är väldigt inspirerande. Jag undrar om jag skulle kunna få länka din blogg från min ?

Ha en underbar dag !

Linnéa sa...

lolitaregina: lamm gör det ljuvligt, de är så härliga!!!

raur: ooo ja ni kommer tröttna på bilder..;)

schmut: ja man skulle varit ett lamm..

babbi: tyvärr inte, det blir 3,5 mil, fast jag vet inte åt vilket håll. det är i veberöd iaf..:)

sara: tack, vad snällt skrivet! jättekul att du blir inspirerad, det känns fantastiskt för mig! självklart får du länka! skicka gärna din bloggadress så får jag kolla in din blogg oxå!

Anonym sa...

Åh, vad mysigt att få gosa med lamm. Håller verkligen med dig om att de är söta. Jättesöta :)

Hoppas det går bra med alla flyttbestyr!