torsdag, mars 06, 2008

Igår kväll betedde sig Lillan plötsligt väldigt konstigt. Jag kan inte sätta fingret på vad det var men hon var inte som hon brukar iallafall. Jag höll på med henne lite, och något stämde inte, men det var när jag gav henne mat som jag blev lite panikslagen. Hon ville inte äta, och när Lillan inte vill äta varken morötter, mat eller godis så är det något som är fel.
Jag ställde in Lillans bur i sovrummet för att kunna hålla koll på henne under natten vilket har resulterat i att jag sovit skitdåligt inatt. Varenda ljud hon har gett ifrån sig har fått mig att vakna för att titta till henne.

Tidigt imorse vaknade jag av att hon åt sina morötter och hon har även druckit vatten inatt. När jag öppnade buren så kutade hon snabbt ut på balkongen som är hennes favoritställe så det känns som om jag inte behöver vara så orolig längre.

Usch det är jobbigt när ens djur inte uppträder som de ska. Lillan är ju över 7 år nu så jag är livrädd att hon ska bli sjuk. Och jag har ju haft henne så länge så man märker ju så fort minsta lilla inte är riktigt som det ska. Min lilla snutt, hon måste leva länge till..

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var säkert nåt tillfälligt, hon mår säkert bättre och är sig själv igen :)