fredag, mars 28, 2008

Känner mig låg idag också, men ska försöka rycka upp mig med lite smink och fina kläder. Halv tre ska jag klippa mig och jag hoppas det blir fint. Det finns sju frisörer här i Veberöd och det var först när jag ringde den femte jag kunde få tid, alla andra var fullbokade. Weird.

Försökte äta frukost nyss. En grov macka med avokado, lax och rödlök. Trodde jag skulle spy efter två tuggor. Så äckligt! Min mage är helt bakvänd efter att jag blev dålig i tisdags. Då vaknade jag sex på morgonen av att jag mådde illa och gick upp. Spydde och gick på toaletten hela dagen, plus att jag hade feber och frös och hade ont i varenda millimeter av kroppen. Igår var första dagen jag åt någorlunda normalt men jag mådde illa ett par timmar efter middagen. Ska köpa lite mer Proviva när jag ska in till "stan" sen.

Nu ska jag ta tag i mig själv och hemmet. Slänga gammal mat, städa i tvättstugan, tvätta en maskin och borsta tänderna.

3 kommentarer:

Mayumi sa...

Söta "bebisar" du har!! :)
Jag har pratat med Jocke ang att åka ner till din examen i maj men han ska tydligen till Kalmar den helgen så vi kan inte....typiskt.
Hoppas allt går bra med nya huset och att du är på benen och tränar snart igen :)

Anonym sa...

Har svårt att tänka mig att du kan se ful ut fast du kan känna dig så. Tycker du är jättevacker! Önskar dig en trevlig helg dessutom :)

Anonym sa...

Grattis till plusset i kassan från skatten :D OCh hoppas att du snart känner dig bättre... jag blir likadan.. jag blir "rädd" för att äta efter att jag varit dålig och kräks för jag är så rädd för att kräkas igen... känns så jävulskt läskigt att kräkas :(