onsdag, mars 12, 2008


Idag ringde de från Brunslövs HVB-hem och ville att jag skulle komma och provjobba två dagar efter påsk. De hade ringt mina referenser på skolan, häktet och Z-gården och alla hade sagt mycket bra saker så nu var de intresserade av att anställa mig.

Jag ska jobba två introduktionsdagar efter påsk och om jag trivs och de tycker det funkar ska jag börja jobba timmar där och sen sommarjobba. Jag är så bra på intervjuer!!! Jag har fixat varenda intervju jag varit på sen jag flyttade till Malmö faktiskt. Eller nej, en intervju jag var på där de sökte ett butiksbiträde på en zoobutik i Vellinge och där jag inte fick jobbet. Men jag fick jobb på SBS, Telepass, Multipartner, Indiska, kom in på skolan genom intervju, häktet, Z-gården och sist men inte minst på Brunslöv. Fantastiskt!

Hoppas det går bra när jag ska dit efter påsk och att de tycker om mig där med så jag kan fortsätta. Brunslöv ligger mellan Sjöbo och Hörby och det är ca 20 minuter från Veberöd. Jag behöver dock bil, men det fixar sig, för mig är inget omöjligt för jag är så jävla bra!

5 kommentarer:

Anonym sa...

åh, jag önskar att jag också var det, ska börja söka sommarjobb nu i veckan. fan vad hemskt, tycker verkligen sånt är jobbigt!

Mirja sa...

Åh grattis! Du är verkligen jätteduktig Linnéa :)

Anonym sa...

Grattis, vad roligt. Du är bäst!
Gittan

Anonym sa...

Aaaaa grattis tjejen...kan du ge mig tips om intervjuer:)Ska inte ropa hej än...väntar på besked!Hur går det med arbete?

Anonym sa...

Åh, vad avis jag blir, vill också vara bra på intervjuer... Mina blir alltid KATASTROF för jag blir så nervös! Spelar ingen roll om man har bra betyg eller referenser när man beter sig som ett efterblivet pucko på intervjun. :( Kan du inte lägga upp dina bästa tips för en lyckad intervju? :) Hur går det med lägenheten förresten? Har ni fått den såld eller ligger den ute till försäljning? *nyfiken* /Din "buksvägerska" i Sthlm