måndag, mars 17, 2008

Trots helgens extremt dåliga kost med pizza, pommes, semla, kakor osv så hade jag gått ner 1,1 kg sen förra veckan, bara att gratulera mig själv! Mitt måldatum passerades igår då jag skulle gått ner 8 kg och jag lyckades gå ner 6,7 kg. Inte illa alls måste jag säga! Jag ställde om mitt program idag och nu har jag 8 kg kvar tills jag väger 55 kg och då ligger på samma vikt och längd som Charlotte Perelli.

NEJ jag bara skojade, haha! Hon såg verkligen mager ut i melodifestivalen, inte en kurva på sin kropp hade hon. Nej jag kör minus 2 kg på 4 veckor istället. Inte för att jag tycker vikten är för hög, den är normal nu, jag har ett BMI på 22,5 vilket är helt normalt utan det är mest för utseendets skull, plus att jag vill ha lite marginal när jag sen ska hålla vikten. Jag väger nu 1 hekto mindre än när jag vägde som minst förra VK-omgången! Jag är så duktig.

Klockan är inte ens 8 men jag har varit klarvaken över en halvtimme nu. Det går inte att sova när solen lyser in genom fönstret och man bara ser träd och natur utanför fönstret. Jag gick upp och kramade Lillan och då kissade hon på mig den jäveln. Fattar inte vad det skulle vara bra för.

Idag ska jag försöka ta lite mer bilder så ni får se lite hur vi har det här ute.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du verkar verkligen så lycklig i huset... och de nya ljuden vänjer du dig vid. Jag har ju bott i hus nästan hela livet och när jag flyttade till lägenhet trodde jag hela tiden att nån använde våt badrum när det i själva verket bara var grannen som satte på kranen i sitt :P

I sommar när det är varmt och skönt så djuren kan vara ute och vi vuxna kan grilla kommer jag, Martin, kaninerna och grynet och hälsar på er om det går för sig :)

Anonym sa...

Tack för kommentaren på min blogg! :) Vad duktig du är gällande viktnedgången. Vad är det för program du kör? Fortsatt lycka till! :)

LolitaRegina sa...

vad duktig du är! jag har en känsla av att jag kommer gå ner lite den närmaste tiden eftersom jag är så otroligt ledsen pga bråket mellan mina bäbisar.. :( och när jag är så här ledsen får jag så ont i magen och kan inte äta..
usch, det finns verkligen inget värre än när ens bäbisar inte mår bra..

Anonym sa...

hej gulle!! Du e duktig som fixar viktnedgången, trodde inget annat heller... men jag skulle vilja säga till dig lite på skarpen också att du inte får gå ner för mkt i vikt nu, då e det inte vackert!! NU LYSSNAR DU PÅ LILLA ANNA!!! ;-) Avis på dej som har hus.. jag vill me.. NUUU!! Aja.. snart så! Pusselipuss

Anonym sa...

Vad duktig du är! Inspirerande :)

Linnéa sa...

raur: ni är mer än välkomna..:)

marina: jag kör med aftonbladets Viktklubb, passar mig perfekt..:)

loliteregina: usch så tråkigt..:( jag hoppas verkligen att det löser sig, finns inget värre än djur som inte mår som de ska..:/

lilla anna: kalle lurade mg att äta på max idag så det är ingen risk för att jag skulle bli för smal, för svag för onyttigheter..:) puss

Linda: tack, jag känner mig duktig!